Klar for NMKs Landsfinale for bilcross junior 2022? Siste sjekk med Kine Marita Brekke #166

Kine er så glad i fart og spenning at hun ble tvunget til å kjøre bilcross, for at det ikke skulle gå helt galt langs veien når hun fikk lappen. Nå er hun klar for Juniorlandsfinale, sammen med resten av landets beste bilcross-juniorer.

Sjekk: Alt om NMKs Landsfinale for juniorer 2022.

Kine Marita Brekke (NMK Kongsberg) står påmeldt til NMKs Landsfinale for bilcross junior 2022 med startnummer 166. At hun er med i dette gromme selskapet, er nesten en tilfeldighet.

Hun visste fint lite om Juniorlandsfinale, og fikk først vite underveis at vårløpet på Rallebanen var kvalifiseringsløp. Men da hun hørte om dette, ga hun gass og sørget for å kvalifisere seg.

– Vil jo alltid gjøre det best mulig!

Kine ble kastet inn i en bilcrossbil av sin pappa, som har kjørt mye bilcross tidligere: – Han mente jeg ville kjøre alt for fort langs veien, så jeg måtte få det ut på bane, forteller Kine som var veldig redd.

Men nå vet hun at det ikke er særlig mye å være redd for. I bilcrossbilen sitter du dønn spent fast, og det går greit med en skikkelig smell.

– Det er bra å få testet ut kreftene på bane, sier Kine som kommer rett fra rulling på Smådølfestivalen til Juniorlandsfinale.

Nå er målet for Juniorlandsfinalen å holde seg på hjulene og kanskje komme seg til en finale.

– Jeg vil jo alltid gjøre det best mulig!

Kremen av norsk bilcross-ungdom

NMKs Landsfinale for bilcross junior 2022 går på Brekka motorbane i regi av NMK Aremark. Hit kommer de beste juniorkjørerne fra drøyt 30 kvalifiseringsløp gjennom sesongen landet over.

Her finner du oversikt over alle kvalifiserte, og her finner du en til enhver tid oppdatert startliste med 124 påmeldte (begge eksterne lenker).

Første start er fremskyndet fra opprinnelig klokkeslett 09.00 til 08.00, og de planlagte fire omgangene er blitt redusert til tre omganger.

124 påmeldt

Bilcross.no oppdaterer snappen før, under og etter løpet, søk opp og abonner gjerne på bilcrossno. Her kommer bilder, video, nyheter og resultater fortløpende. Også bilder og film som vi får tilsendt.

Har du tips til en god historie om en av deltakerne? Send oss et tips på epost Bilcross.no@gmail.com eller send en melding på Bilcross.no sin Facebook-side.

All info finner du på nettsiden Juniorlandsfinalen2022.no, arrangøren er NMK Aremark, og her finner du Facebook-eventet for løpet (alle eksterne lenker).

JUNIORLANDSFINALE-ARENA: Brekka motorbane, NMK Aremark. Foto: NMK Aremark.

Bilcross på bilcross-budsjett? Ja, det lar seg gjøre!

Les mer om flere bilcross-profiler.

, , ,