Se bilder fra 2. runde i Ifor Williams-cup 2021

KAMP OM POENGENE: Nye poeng skal deles ut i Ifor Williams-cup 2021 som går over tre løp på Vendkvern, NMK Hamar, denne sesongen. Her klarer veteranen Frank Jevne (NMK Rendalen) å rive til seg en liten ledelse med sin NSU ut fra start. Foto: Stian Ormestad.

Fartsfest på Hamar, med nye poeng delt ut i årets cup – her finner du alle Bilcross.no-bildene.

Resultater og oppdateringer kommer underveis på Bilcross.nos Facebook-sidebilcrossno-snappen, -instagram med mer.

Her finner du alle Bilcross.no-bildene fra 2. runde i Ifor Williamscup 2021 – oppdatert!

TILBAKE PÅ TOPPEN: Rutinerte Asgeir Taraldsen (NMK Melhus) har vunnet mye forskjellig innen bilsporten, og er tilbake på topp i bilcross på Hamar. Nå klatrer han også oppover i cup-sammendraget før finalen på Neglespretten i oktober. Foto: Stian Ormestad.

HEFTIG FIGHT: Juniorenes A-finale ble i overkant spennende, her kjemper vinneren til slutt Marcus Nysveen Haug (NMK Hamar) seg opp i ledelse. Foto: Stian Ormestad.

STJERNESMELL: Kevin Wiken (NMK Hamar) gikk ut av juniorenes A-finale med et kjempebrak og bråstopp. Foto: Stian Ormestad.

GOD REKRUTTERING: Flere fulle startplater med junior trening, bilder av alle finner du i fotogalleriet fra løpet på Bilcross.nos Facebook-side. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Ifor Williams-cup i Bilcross.no-arkivet.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Bilcross-bloggen: Vi digger gamle bilcrossklipp!