Håper på Roppecross: – Vi jobber på spreng!

TETTE FIGHTER: Roppemoen innbyr til skikkelig bilcross med mange tette fighter. Roppecrossen 2020 blir nok et tøft oppgjør – i år igjen! Foto: Stian Ormestad.

Roppecrossen ble aldri, som så mange andre bilcrossløp, avlyst – men heller utsatt i håp om å kunne gjennomføre løpet senere. Og nå ser det ut til å la seg gjøre å kjøre!

Sjekk også: Ingen Landsfinaler i 2020 – alle forskyves til 2021.

Midt i korona-krisa i mars skrev NMK Nedre Hallingdal om Roppecrossen 2020:

– Hei alle sammen! Årets Roppecross er blitt utsatt til 11. juli. Så da krysser vi fingrene for at korona-situasjonen har roet seg, og at vi får kjørt billøp da!

HJEMMESEIER: Hjemmefavoritt Henning Maribo (NMK Nedre Hallingdal) er tittelforsvarer etter seier i fjorårets Roppecross. Foto: Stian Ormestad.

Optimister

Og det har heldigvis klubben fått rett i, og nå meldes det også fra den kanten at det jobbes for fullt for å få til løp:

– Vi jobber på spreng for å få gjennomført løpet vårt 11. juli. Alle brikker er ikke helt på plass, men vi jobber mot å få kjørt løp og vi i sportskomiten er optimister.

Det forteller Vegar Aasen på vegne av NMK Nedre Hallingdal. Roppecrossen har pleid å være et av de første kvalløpene i sesongen på Østlandet.

Gjør bilene klare til løp!

Tilleggsreglene er allerede klare og påmelding er også klar – men arrangøren må ha et par viktige brikker helt på plass først. Det er snakk om praktiske spørsmål og funksjonærer:

– Det blir begrenset med publikum, så en gyllen anledning til å være på bilcrossløp er å hjelpe til – alle som vil kan ta kontakt med meg, sier Vegar Aasen, som er å treffe på telefon 900 57 431 eller epost vegaraasen@hotmail.com.

Mer info, og tilleggsregler og påmelding når det er klart, blir å finne på arrangøren NMK Nedre Hallingdals nettsider (ekstern lenke).

– Vi oppfordrer sjåfører til å gjøre bilene sine klare til løp og komme og kjøre Roppecrossen 2020, som blir noe av 99,9 prosent sikkert!

ACTION: En utfordrende bane, med skikkelig tett og tøff bilcross! Det er Roppemoen og Roppecrossen. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Roppecrossen i Bilcross.no-arkivet.

Sjekk også: – Hva er det som er så moro med bilcross, ‘a?

Større aktivitet i bilcross-garasjene enn noen gang?