Mer rodeo – nå med spinn på forhjulene!

Det sjette løpet i Bilcross.no bakkeløpcup 2020 er straks åpent for kjøring! Hvem blir de 15 heldige poengsankerne denne gang? Og hvem får Galskap-DVD i posten?

Les også: Vinner jeg hele cupen, skal pappa bygge bilcrossbil til meg!

Neste løp ut er mulig å kjøre fra og med klokka 12.00 mandag 25. mai og som vanlig frem til midnatt søndagen etter, 31. mai.

Landet er fortsatt Argentina, stedet er fortsatt Catamarca province, og etappen er fortsatt El Rodeo – som i forrige runde. Men denne gang saler vi om til forhjulstrekk og kjører H2-biler med med spinn foran.

ENTEN ELLER: Fjellknauser og steiner – eller stup. Her er tilbudene mange, tross kun 2,8 kilometer lang bakke. Det er oppholdsvær og tørr bane i både omgang, prefinale og finale, i siste spinn opp bakken er det kveld og overskyet. Og bilene er byttet ut fra bak – til forhjulstrekk. Foto fra spillet.

2,8 kilometer med rodeo

Dette er den korteste, men likevel mest krevende, bakken til nå. Mange gikk på opptil flere smeller i forrige runde på samme bane, for her gjelder det å holde tunga rett i munn og få flyten!

Her går det sving i sving over kupert grusunderlag, med steiner, fjellknauser og stup rundt veien – 2,8 kilometers humpete ferd. Ikke rart bakken har fått navnet El Rodeo!

Vi sier bare: Lykke til!!!

Bilcross.no-cup online

Bilcross.no bakkeløpcup 2020 går sin gang, i disse korona-tider – mens vi venter på at bilcrossen braker løs på ekte!

Premiebordet fylles opp med kjøresko, hansker og balaklava fra TK sport og DVD-er fra Galskap motorsport.

Står du på startlisten, så er du med i kampen om poeng, premier og trøstepremier. Her ser du hvordan du kan delta.

Sjekk også sammenlagtstilling i Bilcross.no bakkeløpcup 2020 så langt, før sjette runde.

Her finner du alle sakene om online-cupen.

SAMMENLAGTLEDELSE: Odin Foss Enger leder med 20 poeng etter fem runder av cupen. Han kjører for en nyrigget bilcrossbil, etter veddemål med pappa Lars Frode Foss. Foto: Privat.

Vant første løp i vår virale Bilcross.no-cup: – Sykt kult, og veldig spennende!

Odin kjørte fra alle – inkludert pappa: – Vinner jeg hele cupen, skal han bygge bilcrossbil til meg!

Sjekk alt om Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Bilcross.no har alltid vært og vil alltid være gratis. Men mange spør om å likevel få bidra, så derfor har vi somla oss til å opprette Vipps: 54 02 81. Alle monner drar, bidra bare hvis du har lyst!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

, ,