Garasjepraten: Hva pønsker du på i vognskjulet?

SESONGFORBEREDELSER: Rundt om i de tusen bilcrossgarasjer over det ganske land er sesongforberedelsene allerede godt i gang. Her får bestefar Bjørn Harald Erga (NMK Tønsberg) hjelp i garasjen av barnebarnet foran fjorårets Veteranlandsfinale. Foto. Stian Ormestad.

Selv om det kan virke lenge til sesongstart, er forberedelsene forlengst godt i gang. Vi vil gjerne høre fra deg som har planen for 2020-sesongen klar – så kanskje vi tar en garasjeprat?

Les også: Bilen du drømmer om å stille til start med igjen…

Vi lengter vel alle etter sommer, sol og bilcross. Lukten og lyden av svidd gummi.

NYOVERMALT: Det er mye som skal fikses før en ny bilcross-sesong. Da er det godt å ha god hjelp i garasjen! Foto: Privat.

Spenningen mens vi venter på det grønne lyset, som kulminerer når fem – seks biler i fri dressur kaster seg samtidig inn i første sving. 

Noen har det mer travelt enn andre…

Noen har som mål å bygge den mest startraske bilen, så får det være det samme om den klarer første sving. Andre bygger bil som skal være god å kjøre. Andre igjen bygger bil bare for moro, enten den henger med eller ikke.

Noen prøver å bygge den komplette bilcrossbilen – som både er rask og sånn tålig grei å ratte. Det kan være en utfordring på bilcross-budsjett, så da må det ofte mange Reodor Felgen-løsninger til.

Noen har det enda mer travelt enn andre, og det er de som skal rekke sesongstarten allerede i februar. Da spinnes sesongen i gang på snø og is, med 3-timersløp på Moa.

GARASJEPRATEN: Vi bilcrossere vet godt at verdens mest trivelige plass er garasjen. Har du noe spennende på gang foran 2020-sesongen? Da vil gjerne vi ta en garasjeprat med deg! Foto: Stian Ormestad.

Hva er sesongens store mål for deg?

Uansett hva du pønsker på, om det er nye prosjekt eller gamle slitere som skal få et nytt liv på bilcrossbanen, så send oss noen ord som beskriver dine planer for bil og sesong.

Skriv gjerne om ideer og patenter som skal testes ut, eller som du allerede vet funker. Fortell om løpet du har sett deg ut som sesongens store mål. Kanskje er det din ente sesong, eller du er fersk debutant? Eller kanskje du gjør comeback?

Kanskje bilen du finpusser på er en gammel sliter som bare går og går? Eller kanskje du bygger noe rart vi ikke har sett på en bilcrossbane før?

Garasjeprat mens vi venter på sesongstart

Send noen ord på epost til stian@bilcross.no eller melding på Bilcross.nos Facebook-side. Gjerne med bilde(r)!

Så kanskje vi tar en garasjeprat mens vi venter på at 2020-sesongen spinnes i gang.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

,