Alt klart for siste sprell for denne bilcross-sesongen: – Nå skal siste rest «brukes opp»!

FESTFINALE: Neglespretten avrunder sesongen tradisjonen tro. Foto: Stian Ormestad.

– Her er det mye biler som skal «brukes opp», og sjåfører som skal gi alt før bilcrossfolket går i vinterdvale. Fulle startlister lover godt for en festfinale for både Hamar-cup og bilcross-sesongen 2019.

Ledelsen skifter i Hamar-cup: – Dette blir spennende!

Lørdag 12. oktober avslutter NMK Hamar bilcross-sesongen tradisjonen tro med Neglespretten.

I LEDELSE: Fredrik Tålesen (NMK Hamar) leder åpen klasse før finaleløpet i Hamar-cup. Foto: Stian Ormestad.

Dette er også siste tellende løp i årets Hamar-cup.

En festfinale for bilcross-sesongen 2019

Med taket på 180 påmeldte nådd ganske kjapt etter at påmeldingen åpnet, og mange på venteliste for å bli med, må dette bli et skikkelig race Neglespretten verdig.

I tillegg til å kunne råde som seierherre gjennom hele vinteren, kjempes det om seier i Hamar-cup. Totalt ligger det 30.000 kroner i premiepotten.

I 1. runde vant Fredrik Tålesen (NMK Hamar) åpen klasse, og han tviholder på ledelsen til tross for «bare» en 10. plass i 2. runde.

I LEDELSE: Mari Hoel (NMK Gjøvik) leder dameklassen før finaleløpet i Hamar-cup. Foto: Stian Ormestad.

I dameklassen leder Mari Hoel (NMK Gjøvik) som akkurat ikke klarte pallen i 1. runde, og fikk den sure fjerdeplassen. Men i 2. runde var det ingen bønn for konkurrentene: Mari vant og avanserte opp til cup-ledelse før finaleløpet.

I juniorklassen leder Jonas Grandum Spangen (NMK Hamar) som har en 2. plass fra 1. runde og 1. plass i 2. runde.

Les mer om stillingen før finaleløpet her.

En dag fylt av spenning og action

– Dette er ett løp publikum bør få med seg, for her blir det fart og spenning. Det pleier ikke å mangle på action i sesongens siste løp på Vendkvern, forteller Geir Gransbråten på vegne av styret i NMK Hamar.

Første start går klokka 08.00 lørdag 12. oktober på Vendkvern motorbane, NMK Hamar.

I LEDELSE: Jonas Grandum Spangen (NMK Hamar) leder juniorklasssen før finaleløpet i Hamar-cup. Foto: Stian Ormestad.