Bilcrossfamilie mistet alt i brann – nå trår bilcross-Norge til: Over 40.000 kroner er samlet inn så langt!

BOLIGBRANN: Huset til familien brant ned til grunnen mandag 19. november 2018. Foto: Ola Rustberggard.

PROFILER: – Vi håper at familien uansett kan glede seg til bilcross-sommeren, sier Ingrid Haugo, som sammen med NMK Gol dro i gang en Spleis etter at bilcrossfamilien mistet alt.

Sjekk spleisen til NMK Gol her (ekstern lenke).

Gang på gang viser det flotte bilcrossmiljøet at vi er mange som står sammen når noen er uheldig:

INITIATIVTAKER: Ingrid Haugo dro igang spleisen sammen med resten av NMK Gol. Foto: Ole Bjørn Tretterud.

NMK Gol dro i gang en Spleis til en av sine mange aktive bilcrossfamilier i klubben, etter at de mistet alt de eide i en boligbrann i november.

Penger til nytt bilcrossutstyr

Nå gjenstår det fem dager av Spleisen, og over 40.000 kroner er samlet inn. – Det er helt fantastisk!, jubler initiativtaker Ingrid Haugo og resten av NMK Gol.

Og det er ikke for sent å bidra – sjekk link i bunn av saken.

Da huset til familien Langehaugen brant helt ned til grunnen 19. november, ble absolutt alt slukt av flammene. Også alt bilcrossutstyret. Familien på seks står igjen på bar bakke, men med forsikring.

Men det er neppe sånn at bilcrossutstyr blir prioritert på innboforsikringen? En familie som har mista ALT må kanskje prioritere, mistenker ildsjelene i NMK Gol: Derfor denne spleisen.

– Vi håper vi får inn et godt bidrag til innkjøp av nytt utstyr, og at familien er klar til sommeren igjen. Dette skal være en gave og en «gladting» som gjør at familien uansett kan glede seg til bilcross-sommeren.

En aktiv bilcrossfamilie på seks

FEM DAGER IGJEN: Spleisen opprettet av NMK Gol løper frem til lørdag 22. desember 2018. Skjermdump.

To sønner i familien Langehaugen kjører bilcross; Tor-Ove og Ole-Einar. Førstnevnte har som 19-åring kjørt i noen år, sistnevnte er som 16-åring ferskere i gamet. Begge to er veldig ivrige.

Pappa Gunnar er alltid med på dugnad. Han er også koordinatoren for å få busstrafikken til å gå som smurt under Goldagsløpet hver sommer. Det er en liten kabal som skal gå opp.

Resten av familien med mamma og to yngre søsken er med og heier og hjelper til. En skikkelig bilcrossfamilie, som står på – både på og utenfor banen.

Små og store bidrag fra bilcrossmiljøet

Den absolutt største giveren er NMK Gol selv, som startet spleisen med 10.000 kroner fra klubbkassa.

Etter det har det kommet store og små bidrag, både lokalt og fra bilcrossmiljøet over det ganske land.

Folk er alltid flinke til å bidra når det trengs i det flotte bilcrossmiljøet. 

– Rause bygdefolk og rause bilcrossfolk, oppsummerer Ingrid Haugo spleisen på vegne av NMK Gol – så langt. Klikk her for å bidra:

Sjekk spleisen til NMK Gol her (ekstern lenke).

Les mer om NMK Gol i Bilcross.no-arkivet.