Hva mener du budprisen bør være? Stem i saken!

BUDKØ: Folk som vil handle – og beholde – bilcrossbiler i budkø etter 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 på Basserudåsen, NMK Kongsberg. Foto: Stian Ormestad.

BUDPRIS: – I forberedelse til høstens gjennomgang av neste års reglement ønsker vi å gjennomføre en ny undersøkelse, melder NBFs bilcrosseksjon. Ved forrige gjennomgang var det et stort flertall for å beholde dagens budpris på 9.000 kroner. Hva nå?

Hva mener du budprisen i bilcross bør være?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Norges bilsportforbund (NBF) sin Bilcrosseksjon (BCS) har sendt ut epost til alle landets klubber og lagt ut samme tekst på NBFs nettsider:

Budundersøkelse før en ny gjennomgang av reglementet

Anbudsprisen på bilcrossbiler er kr. 9000,-. Seksjonen har sagt at vedtatt budpris skal stå i minimum tre år. I 2014 gjennomførte seksjonen en undersøkelse ute blant landets deltagere.

Undersøkelsen ble foretatt rundt på utvalgte løp i hele Norge og vi fikk inn 500-600 unike svar. Det var den gangen et stor flertall for å beholde prisen på kr. 9000,-.

I forberedelse til høstens gjennomgang av neste års reglement ønsker vi å gjennomføre en ny undersøkelse. Denne gangen er undersøkelsen sendt alle landets klubber hvor vi da ønsker svar fra disse klubbene.

Vi ber om at klubbene foretar undersøkelser blant sine medlemmer som kjører aktivt bilcross. Klubbene kan forslagsvis arrangere klubbmøter, opprette en gruppe på FB som kun er for bilcrossutøvere i klubben eller lignende hvor de kan si sin mening.

Og det er da flertallets mening som skal sendes til BCS.

Presenterer resultatene på Bilsportkonferansen

Det er viktig at det er de aktive bilcrossførerne som får si sin mening her gjennom klubben. Seksjonen vil så vurdere svarene som kommer inn.

Forutsatt at undersøkelsen viser et mangfold vil denne bli presentert på Bilsportkonferansen 1. desember. Det er altså klubbene som må gjøre jobben her på vegne av sine medlemmer.

Seksjonen vil følge med og sjekke med diverse utøvere rundt i landet hvorvidt de har fått ta del i denne undersøkelsen.

Alle klubber skal høres

Selve undersøkelsen er sendt til de e-postadresser som er registrert hos NBF for klubbene. Varsel om undersøkelsen er sendt til samme adresse.

Dersom aktuell klubb ikke har mottatt dette varselet ber vi om at dette meldes til bilcross@bilsport.no, melder NBFs Bilcrosseksjon.

Svarfrist for klubbene er 15. oktober.

Nå tømmes butikkene for popkorn: Bilcrosserne diskuterer budreglement – igjen!