Hvem vinner 1. runde i Bilcross.no-cup 2018?

BÅNN GASS! Det blir kamp fra start til mål gjennom fem omganger og finaler på Basserudåsen, med sesongens første todagersløp den siste april-helgen. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO-CUP: 125 bilcrossere fra Øst-, Vest- og Sørlandet skal kjempe i Vårløpet på Basserudåsen – som teller som 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 og som kvalløp til Landsfinale for både åpen- og juniorklasse.

Les også: Yes! Nå har vi årets første store bilcrosshelg i vente!

Denne helgen er det hele fire løp med totalt 300 bilcrossere påmeldt, med 1. runde i Bilcross.no-cup som det aller største med 125 deltakere påmeldt – og det er fortsatt mulig å melde seg på!

Etter en stor dugnadsinnsats på Basserudåsen er både bane, depot og publikumsplass ryddet for snø, tørket opp og klar for storinnrykk.

Løpet dekkes selvfølgelig av Bilcross.no på flere plattformer – legg gjerne til bilcrossno på snap og insta.

FULL FART: Bilcrossbanen på Basserudåsen er en krevende trase. Mange gleder seg nå til å slippe hestekreftene løs igjen i S-svingene. Foto: Stian Ormestad.

Hvem er dine favoritter?

Hele 40 juniorer er påmeldt, og etter det Bilcross.no erfarer kommer det enda flere til. Det tas i mot påmeldinger helt frem til fredagskvelden.

Hvem vinner 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 - juniorklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

SISTE FINJUSTERING: Bare siste innspurt igjen nå – så er 125 bilcrossere klare for å kjempe om nye poeng i Bilcross.no-cup. Foto: Stian Ormestad.

I åpen klasse kjemper 60 deltakere om bare seks landsfinaleplasser – alle i A-finalen er kvalifisert. Alle finalister drar med seg poeng i Bilcross.no-cup.

Hvem vinner 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 - åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

SNØFRI OG FIN: Takket være stor dugnadsinnsats er banen klar for cross, men det er nok noen brøytekanter igjen rundt banen. Foto: Stian Ormestad.

I dameklassen finner vi flere raske bilcrossjenter, som vil komme i gang med bilcross-sesongen 2018. NMK Bø-jentene får Landsfinalen for damer 2018 på hjemmebane senere i sesongen.

Hvem vinner 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 - dameklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

DETTE BLIR MORO! Bilcross.no-cup starter hos nykommeren NMK Kongsberg i år, og fortsetter på Sankthanscrossen på Sigdal i juni, og avsluttes på Konsmo motorbane i september. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om alt det som skjer i årets første store bilcrosshelg, med hele fire løp, den siste helgen i april.

Les mer om den enorme dugnadsinnsatsen for å få banen klar: – Aldri har vi hatt så mye snø så sent på vinteren. Men vi bretter opp ermene og skuffer på!

,