Bilcrossjentene feirer at det er sesongstart

BILCROSSJENTER: I tilfeldig rekkefølge Trine Opsahl (NMK Aremark), Frances Lingjærde (NMK Aremark), Liz Wessel (NMK Drammen), Ida Marie Eriksen (NMK Konsmo), Karin Elise Fossen (NMK Modum Sigdal), Terese Viken Iversen (NMK Trøgstad), Vanja Fossum (NMK Aurskog Høland), Anne Beth Storø (NMK Drammen) og Stine Tiller (NMK Drammen). Foto: Privat.

2018-SESONGEN: Bilcrossjentene trives sammen, også utenfor banen. Men straks er de heldigvis harde konkurrenter igjen.

Miljøet blant bilcrossjentene i Norge er helt unikt og spesielt, og vennskapet forsterkes med samlinger utenom sesongen.

GOD MAT OG GODT DRIKKE: Uten mat og drikke, duger bilcrossjenter heller ikke. Foto: Privat.

– Gleder oss til å bli konkurrenter igjen!

– Vi har blitt kjent gjennom bilcrossen, og funnet ut at vi trives sammen utenfor banen også, forteller Frances Lingjærde til Bilcross.no på vegne av bilcrossjentene.

De samlet seg også før årets sesongstart, denne gangen hjemme hos Trine Opsahl. – Her mimres det vi om løp som er kjørt, ler av hverandres særegenheter, tester hukommelsen med spørreleker, og trigger konkurranse-instinktet med morsomme leker.

– Alt dette sammen med mye latter, mye god mat, og mye godt drikke! Og alt dette med bilcross som en felles interesse.

Selv om alt var hygge og kos på kickoffen, er alle bilcrossjentene enig om at de gleder seg til å bli konkurrenter igjen. Det er ikke lenge til det er blodig alvor med løp hver helg gjennom 2018-sesongen. 

Det store målet for bilcrossjentene denne sesongen er Landsfinalen for damer lørdag 11. august på Rallebanen, NMK Bø.

TRIGGER KONKURRANSEINSTINKTET: Slik konkurrerer bilcrossjentene utenom sesongen… – Vi hadde en konkurranse om hvem som kunne klistre flest post-it lapper på makkeren. Og vi fant ut at det var enklere å klistre på hud enn på klær. Så det var KUN i forbindelse med seriøs konkurranse! Foto: Privat.

Les om flere bilcross-profiler.