Nå må bilcrossjentene våkne opp av vinterdvalen!

TOPP TRE: Tittelforsvarer Marte Marthinsen (NMK Larvik) sitter klar til å melde seg på for å forsvare tittelen. Videre på pallen i fjor Ida Marie Eriksen (NMK Konsmo) og Sandra Fidje (KAK). Foto: Stian Ormestad.

LANDSFINALEN FOR DAMER: Nei, det er ingen aprilspøk: Påmeldingen til Landsfinalen for damer 2018 åpner grytidlig på morgen 1. april!

NMK Bø skal ta i mot landets bilcrossjenter lørdag 11. august på Rallebanen, og landets beste bilcrossjente skal kåres i løpet av det som helt sikkert blir et av sesongens mest heftige bilcrossløp.

TØFF BANE! Landsfinalen for damer på Rallebanen blir nok et av 2018-sesongens mest heftige oppgjør på bilcrossbanen. Bilcross.no dekker selvfølgelig løpet. Foto: Stian Ormestad.

Dette er en krevende og skikkelig bilcrossbane der bare den tøffeste, smarteste og raskeste vinner frem.

Påmelding starter i morgen tidlig klokka 06.00

Påmelding til Landsfinalen for damer blir åpnet 1. april klokka 06.00, informerer Vidar Drøyvold i NMK Bø. Tilleggsreglene er allerede åpen for gjennomlesing.

I motsetning til Landsfinalen for åpen og junior er det ingen kvalifisering for deltakelse i Landsfinalen for damer.

– Til info: Startnummer som blir tildelt er ikke endelig før etter påmeldingsfristen. Dette for at nummer 1 – 6 er holdt av til fjorårets A-finalister, forteller Vidar – som sammen med resten av NMK Bø ønsker bilcrossjentene velkommen til Rallebanen 11. august 2018.

TITTELFORSVARER: Marte Marthinsen (NMK Larvik) jublet høyest i fjor! Foto: Stian Ormestad.

Fjorårsvinneren er veldig klar!

For dem som vil teste banen før Landsfinalen, er det hele to løp og mange treninger å gjøre det på. Lørdag 2. juni kjøres 1. runde i Bø-cupen på Landsfinale-banen, og 7 – 8. juli går 2. runde i Bø-cupen på samme bane.

Fjorårsvinner på Sigdal og tittelforsvarer foran årets oppgjør på Rallebanen, Marte Marthinsen (NMK Larvik), har kjørt bare ett par løp på Ralle. Hun mener det lønner seg med en startrask bil på en trang, liten og ganske kort bane. – En krevende bane, mener Marte.

– Målet er jo å prøve å forsvare tittelen fra ifjor. Men det blir en tøff jobb!, sier Marte til Bilcross.no. – Men jeg er veldig klar for å kjempe!

Marte stiller med startnummer 1 på sin bil, og listen fylles nok kjapt opp med mange raske bilcrossjenter.

Bilcross.no dekker selvfølgelig løpet!

Her finner du påmelding, tilleggsregler og mer info om Landsfinalen for damer 2018.

BILCROSS PÅ (R)AMME ALVOR: Landets beste bilcrossjente skal kåres på Rallebanen lørdag 11. august 2018. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Landsfinalen for damer.

,