Påmeldingen er i gang til 1. runde i Bilcross.no-cup

VÅRDRØM: Lukta av svidd gummi på bar asfalt virker som en drøm langt unna akkurat nå. Men med stordugnad for å bli kvitt snøen til helga, skal NMK Kongsberg gjøre alt i sin makt for å få til sesongstarten på Basserudåsen som planlagt siste helga i april. Påmeldingen er allerede i gang! Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO-CUP: Det er ikke mye som minner om vår, der bilcrossbilene står godt pakka inn i snø. Men påmeldingen er allerede i gang til de første vårløpene – som for eksempel 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 på Kongsberg.

NMK Kongsbergs Vårløp på Basserudåsen har lange tradisjoner, og det forventes lange startlister til årets oppgjør 28 – 29. april 2018. Her finner du påmeldingen – som allerede er i gang!

OPTIMIST: Kim Andre Teigen og resten av dugnadsgjengen i NMK Kongsberg er optimister i forhold til løp som planlagt siste helga i april. Foto: Stian Ormestad.

Løpet er 1. runde i årets Bilcross.no-cup, og det teller også som kvalifiseringsløp til Landsfinalen for både åpen- og juniorklasse.

Aldri opplevd så mye snø før

Videre i Bilcross.no-cupen kjøres 2. runde på Sigdal 23 – 24. juni, og 3. runde og finaleløpet på Konsmo 8 – 9. september 2018.

NMK Kongsberg har et løp til på årets terminliste: Sølvcrossen 15 – 16. september 2018.

Nå gjelder det bare å få unna all snøen på bilcrossbanen på Basserudåsen, for å få alt klart til siste helga i april:

Kim Andre Teigen i NMK Kongsberg har planen klar: – Vi skal ha stordugnad med flere store hjullastere med frontfreser helgen 24 – 25. mars, så vi er fortsatt positive til at det blir løp.

Fra Kongsberg rapporteres det om mer snø enn noen gang, og så sent på vinteren.

– Og dere tar gjerne i mot all hjelp dere kan få?

– Absolutt!, svarer Kim Andre, ivrig på å kunne slippe første bilcrossheat i Bilcross.no-cup 2018 av startplaten som planlagt lørdag 28. april 2018.

På arrangøren NMK Kongsbergs nettsider finner du påmelding, tilleggsregler og all info om løpet.

Les mer: – Aldri har vi hatt så mye snø så sent på vinteren. Men vi bretter opp ermene og skuffer på!

,