Lyst på et Bilcross.no-bilde? Det fikser vi!

ETT AV 30.000 BILDER: I løpet av sesongen er det knipset 30.000 bilder fra bilcrossløp. Vi har valgt ut og publisert de 3.000 beste. Det holder at du liker ett av dem. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO: Sjekk tusenvis av tøffe, morsomme, søte bilder fra 22 bilcrossløp denne sesongen. Ønsker du bilder tilsendt i god kvalitet? Send oss en epost!

Totalt har Bilcross.no publisert over 3.000 bilder fra 22 løp denne sesongen – og da har vi bare valgt ut de aller beste bildene av publikum i ekstase, mekanikere i merkelige positurer, barn som hjelper til i depot, og massevis av action på banen med hopp og sprett, rull og tull.

FINPLASSEN I STUA: Petter Leirhol er en av mange som har spurt om bilder fra Bilcross.no. Hans bilde fra Landsfinalen 2015 pryder finplassen i stua, sammen ett par av de største pokalene. Foto: Privat.

Bilcross.no vil gi bilcross til folket, derfor leverer vi bilder til mange avisredaksjoner i løpet av sesongen. Men også mange privatpersoner spør om bilder, noe vi også er behjelpelige med.

Bilder på busser, hengere, trekkbiler – eller i glass og ramme i stua

Bildene du får oversendt er i så god kvalitet at du kan tapetsere stua med dem, hvis du ønsker det. De fleste velger likevel å få bildet i glass og ramme på veggen i stua.

Vi sender filene på epost, så kan du gjøre akkurat hva du vil med bildene. Noen har faktisk valgt å trykke de på tapet, andre har fått bilder på lerret. Andre har foliert henger, buss eller trekkbil med våre bilder, og flere pryder T-skjorter, gensere med mer. Bare fantasien setter grenser!

Stikk innom ditt lokale profileringsfirma så har de sikkert tusen ideer til hvordan bildene kan brukes. Bildene sender vi over i original trykkvalitet. Bildene som oversendes er selvfølgelig helt uten tull og tøys som vannmerker, for eksempel.

Kun 400 + mva – uansett hvor mange bilder du ønsker

Opprinnelig var det over 30.000 bilder på minnebrikka, som er blitt til drøyt 3.000 av de beste – men det holder at du liker ett av dem.

MORSOMME BILDER: Det skjer stadig noe rart i bilcross. Som da Linda Lia mistet rattet i Landsfinalen for damer… Foto: Stian Ormestad.

Skulle du ønske flere bilder av samme motiv, tar vi ikke mer betalt for det. Vi tar betalt for jobben det er å finne frem bildene, det tar litt tid – men ikke særlig mer tid om vi sender med tre bilder av samme motiv på samme løp, istedenfor bare ett.

Prisen er uansett kr 400 + mva, og både bildene du ønsker og faktura sendes per epost.

Alt du må gjøre, er å sende epost til bilcross.no@gmail.com med:

  • Beskrivelse av bildet. Hvilket løp, dato, startnummer på bilen det gjelder, farger eller andre beskrivelser, hvilken omgang eller finale, eller andre kjennetegn ved bildet. Forklar så godt du kan så vi kan klare å finne det frem.
  • Ditt navn, postadresse og epostadresse for oversendelse av bilder og fakturering. Bilde(r) og faktura kommer i hver sin epost.

Vi synes det er gøy å se hva bildene brukes til, og hvor bra resultatet blir. Derfor er det alltid artig med en epost tilbake med bilde av bilde – når det er kommet på sin rettmessige hedersplass i stua, for eksempel.

ETT AV 30.000 BILDER: I løpet av sesongen er det knipset 30.000 bilder fra bilcrossløp. Vi har valgt ut og publisert de 3.000 beste. Det holder at du liker ett av dem. Foto: Stian Ormestad.

Her finner du alle bildene fra 22 bilcrossløp i 2017-sesongen:

BILCROSS ER MORO! Bilcross er en rimelig bilsport, men også en lidenskap for mange – som kanskje grenser til….? Foto: Stian Ormestad.

2017-sesongens beste bilcrossløp – hva mener du?

Beste bilcrossløp i 2017 - hva mener du? (opptil fem svar er mulig)

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Les også: Ett bilcrossbilde kan si mer enn tusen ord….

Les også: Bilcross.no gir bilcross til folket!

All bruk i aviser og andre medier skal avklares med Bilcross.no. Bildene som oversendes kan ikke brukes som del av pressemeldinger, for eksempel. Slik bruk skal avklares direkte mellom bilcross.no og den aktuelle redaksjonen, dersom ikke annet er avtalt.