Se bilder fra Lothepus’ bilcrossdebut i Bø – oppdatert!

BILCROSS-DEBUTANTER: Leif Einar Lothe, alias Lothepus, og makkeren Joar Førde debuterte i bilcross i Bø. Foto: Stian Ormestad.

RALLEBANEN: Sesongavslutning på tidenes bilcross-sesong på Rallebanen, med selveste Lothepus til start. Sjekk alle Bilcross.no-bildene fra løpet her!

Se bilder fra Høstløp på Rallebanen 2017 – oppdatert!

NMK Bø avsluttet en stor sesong på en liten bane lørdag 30. september – finaleløpet i årets Bø-cup. Hit kom selveste Lothepus, som har yppet til kamp mot bilcrosserne:

Les også: – Hoy! Vi kjem og kjøyrer fletto av deko på Rallebanen!

Til neste år skal NMK Bø ta i mot bilcrossjentene til Landsfinalen for damer 2018 på Rallebanen. Det blir litt av et bilcross-show!

VINNER: Rune Grønvold (NMK Sande) vinner både finaleløpet og Bø-cupen totalt i åpen klasse. Anders Aulom (NMK Bø) vinner cupen totalt juniorklassen og Henriette Davidsen (NMK Hurum Røyken) vinner dameklassen. Foto: Stian Ormestad.

Allerede førstkommende helg blir det mer bilcrossmoro i Telemark, med sesongavslutning på Grenland motorsportsenter – neste års Landsfinale-bane for juniorene. Løpet er også finaleløpet i årets Bilcross.no-cup.

Sjekk påmelding og mer info om finaleløpet på Grenland!

Til neste år er det Telemark sin tur – et fylke med en lang bilcross-historie og mange aktive førere, men aldri har det vært en eneste Landsfinale her. Til neste år kommer det to!

Les mer: Til neste år er det Telemark sin tur!

FOLKSOMT: Det var mange som flokka seg rundt Lothepus i depot. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om NMK Bø – og sjekk arrangørens nettside for resultater.

,