Hvem vinner Landskamp 2017? Stem på dine favoritter!

HELT I HUNDRE: Petter Leirhol (NMK Valdres) kommer nok med to mål for øyet: En god plassering i Landskamp – og trene foran Landsfinalen på samme arena i august. Foto: Stian Ormestad.

LANDSKAMP: Til helgen kjøres Landskamp.no på Momarken bilbane med rett oppunder 250 bilcrossere påmeldte ved påmeldingsfristens utløp.

Landskamp.no går helgen 17 – 18. juni på Momarken bilbane i Mysen, med NMK Trøgstad som arrangør. Samme sted går Landsfinalen for åpen klasse i august.

Landskampen har vært et av sesongens desiderte største høydepunkt gjennom flere sesonger – og det er knyttet minst like stor spenning til årets oppgjør.

NORSKE OG SVENSKE FLAGG: Det står også om norsk og svensk ære i Landskamp på Momarken bilbane. I fjor ble det norsk suksess! Foto: Stian Ormestad.

I åpen klasse er ikke fjorårsvinner i Volvo 245, Ben-Phillip Gundersen (KNA Solør) påmeldt, men det mangler ikke på kanoner av den grunn.

Bare sjekk denne samlingen med bilcrossnavn – hvem tror du vinner? Du kan stemme på inntil tre favoritter i hver klasse.

 

Hvem vinnner Landskamp 2017 - åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

CATFIGHT: Bilcrossdamene kjemper om poengene i fjorårets Landskamp. Foto: Stian Ormestad.

 

Hvem vinner Landskamp 2017 - juniorklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

JUNIORSMELL: Det gikk hardt for seg i juniorklassen i fjorårets Landskamp – det blir nok ikke mindre hardt om beinet i år. Foto: Stian Ormestad.

 

Hvem vinner Landskamp 2017 - dameklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

RASK BANE: På Momarken bilbane går det fort – og det gjelder å holde tempo oppe gjennom hele løpet. Foto: Stian Ormestad.

Fire omganger, semifinaler og finaler

Her finner du en til enhver tid oppdatert startliste, og her finner du tilleggsreglene til løpet. Løpets nettside finner du her: Landskamp.no.

Førermøte er klokken 07.30 på lørdag morgen, med fri trening fra klokka 08.00 – for så å starte 1. omgang rett etter trening. Det kjøres tre omganger lørdag.

4. omgang starter klokka 09.00 søndag, før det skal kjøres semifinaler og finaler.

DRAMATIKK: Fjorårets oppgjør tok helt av i semifinaler og finaler. Foto: Stian Ormestad.

 

Mens vi venter på årets Landskamp.no:
Se alle Bilcross.no-bildene fra fjorårets oppgjør – og se video: