Bilcrossløp fra Telemark til Finnmark til helgen

RALLEBANEN: Sesongstart på Rallebanen lørdag 3. juni med kvalifisering til Landsfinalen for åpen klasse på Momarken. Foto: Stian Ormestad.

SOMMERLØP: I det vi vipper kalenderen over til juni kommer en bilcrosshelg med stor B: Det er bilcrossløp både i Bø, på Gardermoen, Trøndelag, Brønnøy, Alta – og ikke nok med det, det blir også bilcross på Smådøl mandag i langhelgen.

Totalt er det terminført seks bilcrossløp den første juni-helgen. Og det er tre fridager å ta av i pinsehelgen, med helligdag også på mandag. Det kjøres bilcross på alle tre dagene.

GARDERMOEN: Årets første løp på Gardermoen motorpark teller som kvalløp til Landsfinalen for både åpen- og juniorklasse. Foto: Stian Ormestad.

Bilcrossløp fra Telemark til Finnmark

Lørdag 3. juni går årets første bilcrossløp av stabelen på Gardermoen motorpark, NMK Gardermoen. Løpet teller som både junior- og seniorkval, og det er godt over 100 deltakere på startlisten i skrivende stund. 

Her finner du startlisten for løpet, og her finner du arrangørens nettside med mer info om løpet.

Lørdag 3. juni går også årets første bilcrossløp av stabelen på Rallebanen, NMK Bø. Dette løpet teller som seniorkval, og er 1. runde i Bø-cupen – mens 2. runde i Bø-cupen teller som juniorkval. 3. runde får kjendis-besøk, med Lothepus på startstreken. Til 1. runde er det snart 100 påmeldt.

Her finner du startlisten for løpet, og her finner du arrangørens nettside med mer info om løpet.

SMÅDØL: Sesongstart på Smådøl mandag 5. juni med kvalifisering til både Landsfinalen for åpen klasse og juniorklasse. Foto: Stian Ormestad.

Mandagsbilcross på Smådøl

Det er også bilcrossløp i regi av NMK Melhus – Pinsecrossen, tellende som kvalløp Landsfinale senior og junior, denne lørdagen. Både NMK Alta og NMK Brønnøy kjører bilcross over to dager, lørdag 2. og søndag 3. juni.

Og som om det ikke var nok bilcross for en helg: Mandag 5. juni, det vil si 2. pinsedag, kjøres sesongens første bilcrossløp på Smådøl, NMK Nore Uvdal. Løpet teller som både junior- og seniorkval. Her er det i skrivende stund rundt 75 deltakere påmeldt.

Her finner du startlisten for løpet, og her finner du arrangørens nettside med mer info om løpet.

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!