Hårda bud på Himmelspretten – her har du galskapen!

HIMMELSPRETTEN: Tradisjonen tro ble helligdagen feiret med bilcross av beste sort på Moa. Se Galskap motorsports oppsummering av Himmelspretten 2017 i videoen over!

Torsdag 25. juni gikk Himmelspretten av stabelen – løpet teller som kvalifiseringsløp til både Landsfinalen for åpen klasse og juniorklasse.

Derfor ble det trangt om plassen på toppen av resultatlistene i begge klasser. Til slutt gikk Ola Mariåsen (KNA Solør) av med seieren i åpen, og Robin Rørvik (NMK Aremark) i junior. Beste kvinnelige fører ble Kristine Rønne (NMK Gardermoen).

Videre – også kvalifisert til Landsfinalen for åpen på Momarken i august: Carl Fredrik Brettingen (Østfold Motorsport), Even Frøshaug (NMK Trøgstad), Marius Johansen (NMK Trøgstad), Hans-Ola Frøshaug (NMK Trøgstad) og Marius Karlstad (NMK Gardermoen).

Videre på resultatlisten i juniorklassen – alle kvalifisert til Landsfinalen for junior på Vendkvern i august: Martin Pettersen (KNA Indre & Ytre Østfold), Mathias Bergsjøbrenden (NMK Gardermoen), Dennis Kristiansen (NMK Aurskog – Høland), Thea Martinsen (NMK Drammen) og Christoffer Novak (NMK Trøgstad).

Sjekk komplette resultatlister fra Himmelspretten 2017.

SKIKKELIG TRØKK: A-finalen endte med en skikkelig rulling for Hans Ola Frøshaug (NMK Trøgstad). Han fikk seg en trøkk, men alt er bra, melder Team E18 på sin Facebook-side. Se rullingen i videoen øverst i denne saken. Foto: Privat.

NMK Aurskog-Høland har med dette allerede kjørt to løp denne sesongen: Vinterløp på Moa og Himmelspretten 2017. Neste på planen er Høstløpet lørdag 23. september.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Aurskog-Høland. Her finner du NMK Aurskog-Hølands nettside: www.nmkah.no

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!

Les mer om oppladningen til sesongen: Klar for mer moro på Moa i 2017-sesongen!

,