17 lag er klare for en tre timer lang bilcross-kamp

NY SEIER? Team Grøftefyll fra NMK Kongsberg tok to av tre pallplasser i fjorårets 3-timersløp. Foto: Privat.

3-TIMERSLØP: Bilcross-sesongen 2017 fortsetter med 3-timersløp på Grenland motorsportsenter. Hvem rekker flest runder?

Les alt om 2017-sesongens første bilcrossløp: Strålende sesongstart på snø og is!

17 lag med totalt 51 førere er klare for å kjempe om å tilbakelegge flest runder på Grenland motorsportsenter lørdag 4. mars 2017.

BILCROSSJENTER: I fjor gjorde jentene seg bemerket i 3-timersløpet. Vi tør påstå at Team Grøftefyll-Mercedesen er favoritt etter fjorårsseieren, i år med to jenter og en gutt på laget. Foto: Privat.

Reglene er enkle: Tre førere per bil, førerbytte minimum to ganger så alle tre får kjørt. Hver fører må kjøre minst 30 minutter.

Starten går klokken 12.00 og målflagget vises klokken 15.00. Det teamet som har rukket flest runder på tre timer har vunnet.

I fjor vant NMK Kongsberg-teamet Team Grøftefyll med Mercedes Benz.

De stiller også i år, med startnummer 18 på Mercedesen. Laget består i år av to bilcrossjenter og en herre: Linn K. Sundet, Unn-Linnea Hjelde og Steffen Hagen.

Les mer om fjorårets 3-timersløp: Full klaff for Team Grøftefyll

Det er premiering til de seks beste lagene, og pengepremie til de tre beste, ifølge arrangøren NMK Grenlands nettside. Der finner du også mer utfyllende info om løpet.

Når det gjelder resten av bilcross-sesongen på Grenland motorsportsenter arrangerer NMK Grenland finaleløpet i Bilcross.no-cup 2017 helgen 8 – 9. oktober.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Grenland. Her finner du NMK Grenlands nettside: nmkgre.sircondesign.net

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!

Les alt om 2017-sesongens første bilcrossløp: Strålende sesongstart på snø og is!