Sjekk hvem som vant eller forsvant i 3-timersløpet

SEIER: Vinnerteamet GTS i Honda består av tre juniorer og en bilcrossjente: Christoffer Torgersen, Joachim Grønvold og Monica Solbakken – alle fra NMK Drammen. Foto: Stian Ormestad.

3-TIMERSLØP: Mange så ut til å glemme at det her ikke skulle kjøres tre runder – som normalt i et bilcrossheat – men tre timer. Noen ga alt – hele veien.

Se alle Bilcross.no-bildene fra 3-timersløp på Grenland motorsportsenter.

17 lag med totalt 51 førere kjempet om å tilbakelegge flest runder på Grenland motorsportsenter lørdag 4. mars 2017. Reglene er enkle: Tre førere per bil, førerbytte minimum to ganger så alle tre får kjørt. Hver fører må kjøre minst 30 minutter.

VINDUSPUSSER-TRØBBEL: Sørlendingene i Team KAK blir felt av en kranglete pussermotor. Foto: Stian Ormestad.

Fra start ledet sørlendingene i Team KAK, men en pussermotor spolerte ledelsen. Det var i det store og det hele mange som tilbragte mye tid i depot for å skru i løpet av en overraskende actionfylt dag.

Mange så ut til å glemme at det her ikke skulle kjøres tre runder – som normalt i et bilcrossheat – men tre timer. Noen ga alt – hele veien.

Til slutt var det Team GTS som tok seieren med 163 runder – tre runder mer enn Team Seiern er vår på andreplass, og hele 10 runder mer enn Team Penguin på tredjepass – alle tre bytta på ledelsen gjennom løpet, etter at Team KAK sakket akterut. 

Vinnerteamet GTS i Honda besto av to juniorer og en bilcrossjente: Christoffer Torgersen, Joachim Grønvold og Monica Solbakken – alle fra NMK Drammen.

JULING: Langt ifra alle kom seg til mål i det tre timer lange heatet. Denne Volvo-en var nok blant bilene som fikk mest juling. Foto: Stian Ormestad.

Komplett resultatliste finner du her, og her finner du startlisten med navnene på alle i de forskjellige teamene.

Se alle Bilcross.no-bildene fra 3-timersløp på Grenland motorsportsenter.

PACECAR: Feltet samles mens det foregår bilberging på banen. Foto: Stian Ormestad.

Når det gjelder resten av bilcross-sesongen på Grenland motorsportsenter arrangerer NMK Grenland finaleløpet i Bilcross.no-cup 2017 helgen 8 – 9. oktober.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Grenland. Her finner du NMK Grenlands nettside: nmkgre.sircondesign.net

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!

Les alt om 2017-sesongens første bilcrossløp: Strålende sesongstart på snø og is!