Hvem vinner Vinterløp på Moa? Stem på din favoritt!

BILCROSS PÅ SNØ OG IS: NMK Aurskog Høland inviterer til Vinterløp på Moa lørdag 18. februar 2017. Foto: Stian Ormestad.

VINTERLØP PÅ MOA: Sesongstart på snø og is – hvem takler vinterføret best?

Lørdag 18. februar kjører NMK Aurskog Høland vinterløp på Moa. Allerede begynner startlisten å fylle seg – sjekk påmeldingen her og foreløpig startliste her.

VINTERMORO: Alt tyder på at det blir vinterløp i flott vintervær til helgen. Det er bare å ta turen til Moa for en heftig sesongstart på snø og is! Foto: Stian Ormestad.

I tillegg er forholdene perfekte for vinterløp tidlig i uka før løpshelgen, forteller Jonas Svendby i arrangørklubben NMK Aurskog Høland:

– Forholdene er meget bra: 5 – 6 centimeter med snø som ligger å isolerer for et flott underlag. Blir brøytet vekk på fredag ettermiddag. Litt småglatt, men det er jo et vinterløp!

– Er oppe i 35 startende totalt, noe vi er fornøyde med tatt i betraktning at dette ble litt turbo-planlegging. Vi er glade for at såpass mange griper tilbudet, og vi skal gjøre det ytterste vi kan for at alle får en fin dag og at dette forhåpentligvis kan bli en tradisjon.

Flere sterke navn står på startlisten, så det begynner allerede å bli trangt i A-finalen for vinterløp-favorittene. I åpen klasse er det i skrivende stund 27 påmeldte. Du kan stemme på opptil tre favoritter – en gang.

Hvem vinner Vinterløp på Moa 2017 - åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

I juniorklassen er det god plass til flere på startlisten, med sju deltakere i skrivende stund. Det kommer likevel garantert til å bli en hard kamp om førsteplassen! Du kan stemme på opptil tre favoritter – en gang.

Hvem vinner vinterløp på Moa 2017 - juniorklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

KLAR FOR VINTERLØP: En av landets raskeste bilcrossjenter er klar for vinterløp på Moa; Liz Wessel (NMK Drammen). Hun startet også fjorårssesongen på vinterføre – i Sverige. Foto: Stian Ormestad.

Les mer: Datoen for vinterløp på Moa er satt

Les mer: Påmeldingen til Vinterløp på Moa er godt i gang

Les også: Denne junioren er klar for mer moro på Moa: – Morsom bane med masse svinger!

NMK Aurskog-Høland har videre to bilcrossløp på planen for 2017: Den tradisjonsrike Himmelspretten går torsdag 25. mai, og Høstløpet er lagt til lørdag 23. september.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Aurskog-Høland. Her finner du NMK Aurskog-Hølands nettside: www.nmkah.no

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!