Påmeldingen til vinterløp på Moa er godt i gang

VINTERLØP: NMK Aurskog Høland kjører vinterløp for bilcrossbiler lørdag 18. februar. Bilcross.no planlegger å dekke løpet i bilder, film og reportasjer. Foto: Stian Ormestad.

VINTERLØP: Startlisten vokser foran vinterløp på Moa – og det er plass til flere!

Lørdag 18. februar kjører NMK Aurskog Høland vinterløp på Moa. Allerede begynner startlisten å fylle seg – sjekk påmeldingen her og foreløpig startliste her.

Arrangøren vil gjerne ha minst 30 deltakere for å kjøre vinterløpet – og allerede er 2/3-deler av minstekravet på plass. Det er enda nesten tre uker til løpsdato, så dette lover godt for et heftig vinterløp.

PÅMELDT: Junioren Sivert Mastad (NMK Aurskog Høland) starta sesongen i Sverige i fjor, men med vinterløp på hjemmebane i Norge i år er han allerede påmeldt til vinterløpet på Moa 18. februar. Foto: Stian Ormestad.

Det er tillatt med gategodkjente vinterdekk med pigg. Det er ikke tillatt å tilføre flere pigger enn originalt i dekket. Ishjul/ rallyhjul er ikke tillatt, opplyser arrangøren NMK Aurskog Høland.

Det inviteres til klassene NRC, bilcross åpen-, junior-, junior trening- og dameklasse. Foreløpig har både kvinner og menn meldt seg på i åpen klasse.

Flere sterke navn står på startlisten, så det begynner allerede å bli trangt i A-finalen for vinterløp-favorittene.

– Ved mindre enn 30 deltakere, eller hvis været ikke tillater at banen kan benyttes, vil arrangementet kunne bli avlyst. Dette vil isåfall bli gitt beskjed om i god tid før løpet, heter det på arrangøren NMK Aurskog Hølands nettsider.

Nesten tre uker før løpet ser det lovende ut med allerede 20 navn på startlisten – og det er plass til mange flere!

Noe mildere vær de siste dagene har gjort at vinterføret er redusert, men banen er fortsatt klar for løp i skrivende stund, forteller Jonas Svendby i arrangørklubben til Bilcross.no.

Les mer: Datoen for vinterløp på Moa er satt

VINTERLØP: Det var ikke ett eneste vinterløp på terminlisten for 2017 – før NMK Aurskog Høland tok utfordringen på strak arm og arrangerer vinterløp på Moa 18. februar. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Denne junioren er klar for mer moro på Moa: – Morsom bane med masse svinger!

NMK Aurskog-Høland har videre to bilcrossløp på planen for 2017: Den tradisjonsrike Himmelspretten går torsdag 25. mai, og Høstløpet er lagt til lørdag 23. september.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Aurskog-Høland. Her finner du NMK Aurskog-Hølands nettside: www.nmkah.no

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!