Har du lyst til å prøve bilcross?

dsc_0705-2

ÅPEN DAG PÅ RALLEBANEN: Lørdag 29. oktober inviterer NMK Bø til åpen dag på Rallebanen. Da kan du prøve bilcross for 300 kroner – inkludert alt! Foto: Stian Ormestad.

RALLEBANEN: Klubben stiller med bilcrossbiler, hjelmer og kjøredresser – alt du trenger å gjøre er å møte opp på Rallebanen med 300 kroner.

Dette må være et perfekt opplegg for alle som har lyst til å prøve bilcross: Åpen dag på Rallebanen, NMK Bø, lørdag 29. oktober 2016.

– Vi starter opp klokken 12.00. For 300 kroner får du kjøre tre omganger av tre runder. Engangslisens er med i prisen, forteller Malene Thoresen Sørlie på vegne av NMK Bø.

Klubben står for biler, hjelmer og dresser. Ha gode sko med selv, oppfordrer hun. Det må være sko som går over ankelen, i ikke-brennbart materiale. Men også sko går det an å få lånt.

Bilcross.no får haugevis med henvendelser fra folk som har lyst til å prøve å kjøre fort på bane, og da er bilcross det billigste og beste alternativet.

Det blir fort dyrt å kjøpe bil, kjøreutstyr, lisenser, trekkbil og henger bare for å teste ut om dette er noe for deg. Nå slipper du det.

– Vi ønsker å rekruttere flere folk til sporten, og en dag som dette er med på å gi alle en mulighet til å prøve – for en veldig billig penge. Å vi håper på stort oppmøte, sier Malene til bilcross.no.

Bilene slippes en og en ut på banen, som på en ordinær trening. For de som vil komme med egen bil er prisen 200 kroner.

For alle med personlig lisens gjelder de vanlige aldersbestemmelsene (fra det året man fyller 15 år og oppover), for alle som løser engangslisens er aldersgrensen 18 år.

Mer info om Åpen dag på Rallebanen finner du på Facebook-eventet (ekstern link)