Hvem er dine Front-favoritter?

BC16_MOTORKAMPEN (57)

FRONTMESTERMØTE PÅ GARDERMOEN MOTORPARK: Til helgen kjøres det tradisjonsrike bilcrossløpet 9 – 10. juli 2016. Foto: Stian Ormestad.

FRONTMESTERMØTE 2016: Stem på dine favoritter i åpen-, dame-, old boys- og juniorklasse!

Les også: Vanvittig interesse for alle de store sommerløpene!

Frontmestermøtet har vært et storløp helt siden midten av 1990-tallet, først på gamle Hellerstadbanen, i nyere tid på Gardermoen motorpark.

Det er i år 20 år siden det aller første oppgjøret.

Det har allerede vært en heftig sesong for NMK Gardermoen så langt i år, med kvalifiseringsløp til Landsfinalen og svensk-norsk Motorkamp, og nå er det klart for Frontmestermøte 2016.

Årets dato er førstkommende helg 9 – 10. juli. Påmelding og mer info om løpet finner du på NMK Gardermoens nettsider

Her kan du også sjekke adelskalenderen, og du finner foreløpig startliste for årets oppgjør.

tekst

FAVORITT I ÅPEN KLASSE? Gunnar Fadum (NMK Aremark) kjører som oftest en uvanlig bilcrossbil, som snart runder 80 løp: En godt brukt Citroen. Kan Fadum gå helt til topps i Frontmestermøtet 2016? Han står på startlisten startnummer 20. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Frontmestermøte 2016 - åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...
trine_2

FAVORITT I DAMEKLASSEN? Trine Opsahl (NMK Aremark) tar både oppturer og nedturer på bilcrossbanen med et smil. Kommer enda en stor opptur på Frontmestermøte 2016? Hun er påmeldt med startnummer 313. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Frontmestermøte 2016 - dameklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...
BC16_ELVE_VAAR (83)

FAVORITT I JUNIORKLASSEN? Marcus Lundhaug (KNA Kongsvinger) imponerte stort i sine to første løp med andreplass og seier i sitt første møte med bilcross. Kan det bli en ny seier på Frontmestermøte 2016? Den raske junioren stiller med startnummer 207. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Frontmestermøte 2016 - juniorklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...
BC16_GMOEN140516_1 (37)

FAVORITT I OLD BOYS? Arild Stensrud (NMK Hamar) blir her vippet av pinnen i et tidligere løp på Gardermoen motorpark, men han kommer alltid sterkt tilbake. Så også i kampen om seieren på Frontmestermøte 2016? 404 er tallet på Saaben til Stensrud under helgens oppgjør. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Frontmestermøte 2016 - old boys?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Les også: Vanvittig interesse for alle de store sommerløpene!