Allerede 100 påmeldt til 1. runde i Bilcross.no-cup 2016

bilcrossnocup_7

TITTELFORSVARER I DAMEKLASSEN: Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) ble beste bilcrossdame i fjorårets Bilcross.no-cup. Den raske Tønsberg-jenta er allerede påmeldt til første runde av årets Bilcross.no-cup på Sigdal 11- 12. juni 2016. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO-CUP 2016: Sankthanscrossen på Sigdal blir første runde i Bilcross.no-cup 2016.

Bilcross.no-cup går inn i sitt andre år, etter stor suksess i sitt første år i fjor. Det ble et bikkjeslagsmål gjennom tre runder på Grenland, Sigdal og Konsmo, der godt over 200 deltakere tok poeng i cupen.

I år er pengesekken enda større enn i fjor: I hver runde av cupen deles det ut 10.000 kroner til vinnerne, fordelt på åpen-, junior- og dameklasse.

Sammenlagt i cupen deles det ut 30.000 kroner: 1. plass gir 6.000 kroner, 2. plass gir 3.000 kroner, og tredjeplass gir 1.000 kroner – pengepremiene er like for alle klasser.

bilcrossnocup_2

DRAMATISK I JUNIORKLASSEN: Allerede i den aller første runden av Bilcross.no-cup ble det dramatisk. Her ligger Aleksander Beisland (KAK Kristiansand) igjen på sida, med bare 50 meter igjen til målstreken i juniorenes A-finale på Grenland i fjor. Foto: Stian Ormestad.

I år starter cupen på Sigdal helga 11- 12. juni med Sankthanscrossen 2016 -sjekk Facebook-eventet her.

Videre går cupen på Grenland 1 – 2. juli, og finalen går i år som i fjor på Konsmo 11- 12. september.

sigdal

SEIERHERRE: Tron Tveiten (NMK Modum Sigdal) får gratulasjoner fra konkurrentene etter seieren i fjorårets runde i Bilcross.no-cupen på Sigdal. Foto: Stian Ormestad.

NMK Modum Sigdals tradisjonsrike storløp har allerede snart 100 påmeldt, og det er plass til flere. Mer info og påmelding finner du på NMK Modum Sigdals nettside.

Se bildene fra fjorårets Sankthanscross på Sigdal – og les mer om løpet her.

Det ble et hardt oppgjør på Sigdal i fjor, der bare halvparten av A-finalistene kom seg til mål. Den krevende banen blir av mange regna som en av landets aller beste bilcrossbaner.

sigdal_2

DRAMATISK A-FINALE: Karin Raaen (NMK Modum Sigdal) ruller ut av kampen om seieren i A-finalen for damer i fjorårets Sankthanscross på Sigdal. Foto: Stian Ormestad.

NMK Grenland skulle ha starta cupen i mai, men valgte å utsette løpet til lørdag 2. juli, med trening fredag ettermiddag, sosialt samvær og grilling fredag kveld, og alle omganger og finaler lørdag.

Finalerunden i regi av NMK Konsmo i september er bare å begynne å glede seg til, det blir sikkert et like heftig race som da cupen ble avgjort på samme arena i fjor.

008

KJØLES NED: Fjorårsvinner Espen Kerim (NMK Konsmo) sikret sammenlagtseieren med seier i finalen på hjemmebane. Foto: Stian Ormestad.

Mer info og påmelding til 1. runde i Bilcross.no-cup 2016 finner du på NMK Modum Sigdals nettside.

Sjekk også cup-reglementet her, og les mye mer om cupen under emneknaggen Bilcross.no-cup.