Video: Sjekk hvem som får tidenes første gullbillett til Landsfinalen

BERGEN: Så du en kar som jubla for seg selv på butikken i dag? Det kan ha vært Jarle Dalbø (NMK Valdres) som fikk vite at han får tidenes første gullbillett til Landsfinalen.

Petter Leirhol (NMK Valdres) vant årets første kvalløp i Bergen denne helga. Han er allerede klar for årets Landsfinale på Elverum, etter sjetteplassen i fjorårets Landsfinale.

Dermed ble det allerede i første kvalløp for sesongen bruk for den nye gullbilletten – der de som kvaller flere ganger kan gi plassen i Landsfinalen til en de velger selv.

Petter forteller i videoen over at han ville gi gullbilletten til rallycrossheltene Petter Solberg eller Anders Bakkerud, men begge hadde annet på kalenderen i Landsfinale-helga, – eller tør de ikke møte bilcrosseliten, spør 21-åringen og ler.

Etter rallycross-stjernenes nei, går billetten til klubbkompis Jarle Dalbø. Han blir ingen småkar på Elverum, mener Petter – som forteller at kompisen ble overlykkelig.

– Han sa videoen så langt har 1.300 visninger på Facebook, og han mente han måtte i hvert fall ha sett 1.200 av dem!

Gullbillett-vinneren var ikke med til Bergen. – Han var på Kiwi Røn og handla da han fikk melding, så han sto der og jubla for seg selv!

Gullbillett - en god eller dårlig ide?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

Bli med på vår Instagramkonkurranse! Merk bildene dine med #bilcross.no og du er med i trekningen av valgfrie premier av en verdi av 1.000 kroner fra Grinden motorsport!

[enjoyinstagram_mb]

, ,