Nå turer bilcrossfolket til Bergen

bergen

PÅ VEI TIL BÆÆÆRGEN: Den blå og hvite bilcrossbobla bader i blått og hvitt lys i Lærdalstunnelen. Foto: Privat.

BERGEN: Mange kjører langt for å prøve å få tak i de aller første Landsfinale-billettene som deles ut denne sesongen.

En av dem er Joakim Bævrevoll (NMK Nord Gudbrandsdal). Han regner seks og en halv timer på de 46 milene fra Dombås til Bergen, via Lærdalstunnelen, verdens lengste biltunnel – der følget benytta anledningen til å ta noen fine bilder av den bulkete bobla på hengeren.

20-åringen har ikke de største forventningene til løpet, rent resultatmessig: – Målet er å få rista burt no’ rattrust, og forhåpentligvis en finale!

Hans største frykt er en annen langveisfarende, Petter Leirhol (NMK Valdres) – også i VW boble. – Frykter nok Leirholen mest, men så kjenner jeg jo nesten ingen av de lokale på startlista – men jeg regner hjemmeførerne kjører fort!

Det er mange hjemmekjørere, men nesten like mange utfordrere på bortebane i Bergen – som kjører langt for å slåss om de aller første Landsfinale-billettene som deles ut denne sesongen.

Hjemmekjøreren Robert-Andre Heimvik (NMK Bergen) står på startlista med startnummer 31 – han vant løpet i fjor. Bjørn Tore Teigland (NMK Bergen) står også på startlista, med startnummer 9.

Første start for første kvalløp både til Landsfinalen for åpen og Landsfinalen for junior går klokka 10.00 lørdag 9. april på Eikås motorsenter, NMK Bergen. Rundt 70 biler er påmeldt totalt.

Mer info om løpet finner du på NMK Bergens nettsider.


 

Bli med på vår Instagramkonkurranse! Merk bildene dine med #bilcross.no og du er med i trekningen av valgfrie premier av en verdi av 1.000 kroner fra Grinden motorsport!

[enjoyinstagram_mb]