Lettkledd PR-krig før Rendalspokalen 2012

rendalspokalen2

TITTELFORSVARER: Arne Nilsen (NMK Hamar) svarer i PR-krigen fram mot Rendalspokalen 2012, og krever sin plass som forsidepike som tittelforsvarer etter seieren i 2011-oppgjøret. Foto: Veldig privat.

En lettkledd Big Brother-Lena har allerede varslet sin deltakelse i Rendalspokalen 2012. Tittelforsvarer Arne Nilsen vil ikke være noe dårligere.

Arne Nilsen (NMK Hamar) var meget skuffet over at han ikke hadde fått tilbud å være forsidepike, etter at det ble kjent at Lena Charlotte Westby – kjent fra Big Brother – meldte sin deltakelse i Rendalspokalen 2012 lørdag 2. juni.

Les også: – Hold dere unna hekken min!

Hamar-kjøreren er jo tross alt regjerede Rendalspokalmester etter seieren i 2011-oppgjøret.

– I tillegg har det jo vært en del damer som har lurt på hva det mannlige bidraget skulle være, etter at Big Brother-Lena stilte lettkledd opp på bilcross.no, mener Arne Nilsen.

Bilcross.no har ikke fått en eneste henvendelse angående akkurat dette, men vi får ta Nilsen på ordet.

– Arne Nilsen har til og med sagt han ikke skulle kjøre årets Rendalspokalen 2012 før vi brukte bilde av han som forsidepike, sier Frode Sletten i arrangørklubben NMK Rendalen.

– Jeg sa til Arne at sender du bilde så skal jeg selvfølgelig legge det ut slik at Arne blir en del av PR-pakka vår, sier Sletten og ler, – og i dag kom både bilde og påmelding!

Bilcross.no har også gitt etter for presset, spesielt siden Arne Nilsen selv påpeker at det ikke er første gang han blir eksponert på nettsida med rompa bar.

– Det blir andre gangen jeg får et lettkledd bilde av meg på bilcross.no, sier han – og viser til en viss linselus med tidenes rørleggersprekk som snek seg med på en bildeserie fra en pit-stop i vintercupen.

Nå er det Rendalspokalen 2012 som gjelder:
– Som tittelforsvarer syntes jeg at jeg måtte matche Big Brother-Lena!

Og nå som PR-kampen er i gang foran løpet, skal det bli ekstra spennende å se hvordan kampen på banen bak rattet ender. Han frykter en klubbkompis mest:

– Det som er verre er at Martin Nyhagen (NMK Hamar) har truet med å kjøre fra meg, så jeg har vel mer eller mindre lovet å komme med en grom Audi hvis det er spådd tørt føre. Så da får vi bare krysse fingrene for at den holder, den har jo vært alt annet enn stabil.

– Har bestilt splitter nye drivakslinger til en arm og et bein per stykk, rapporterer Nilsen fra vognskjulet sitt i Hamar-traktene.

Nilsen er spandabel med både drivakslinger, og han har vel også tatt i når det gjelder sladden på bildet han så gjerne lar publisere på bilcross.no.

NMK Rendalen har godt over dobbelt så mange på startlista for årets Rendalspokalen 2012 sammenliknet med i fjor, men det er fortsatt mulig å melde seg på løpet i skrivende stund.

,