Hold dere unna hekken min!

rendalspokalen1

BILCROSS-DEBUTANT: Lena Charlotte Westby, kjent fra Big Brother på TV Norge, debuterer i bilcross under Rendalspokalen 2012 lørdag 2. juni. Foto: Pressemelding.

Lena Charlotte Westby kommer rett fra Big Brother og til bilcrossbanen under Rendalspokalen 2012, med ei lita, gul boble. – Jeg digger bobler, men det er litt kjett om man blir kjørt i ræva liksom.

Lena Charlotte Westby er kjent som Big Brother-deltaker denne sesongen. Hun grep sjansen til å kjøre bilcross med begge hender. Lysta har alltid vært der, men det har blitt mest Gatebil-treff tidligere.

– Det blir utrolig spennende og kjempemoro. Det er noe helt annet enn å kjøre på asfalt og Gatebil. Greit nok, jeg er jo av de som stort sett har kjørt mer sidelengs enn rett fram både på snø og grusveier, men dette er jo konkurranse i tillegg, så da kan det fort bli litt nerver!

Big Broder-kjendisen forklarer at hun ikke er redd, men veldig spent på hvordan det vil gå når konkurranseinstinktet slår inn. Hun kommer til å satse alt, for å gjøre det best mulig i Rendalspokalen 2012.

Bilen hun skal ratte er en liten gul VW boble.
– Så hold dere unna hekken min, sier hun og ler.

Interessen for bil starta da hun fyllte 18 år og fikk førerkort.
– Jeg rett og slett elsker å kjøre bil, fart og håndtering av bil uansett føre er moro. Jeg var ei jente som heller ville ut og råne enn å sitte på skolen.

Den fartsglade jenta trives i motormiljøet, med masse herlige mennesker som samles på mange flotte arrangement og deler sine drømmer og iver for sporten, forteller hun.

– Jeg liker å være ei guttejente som kan mekke og ordne ting selv, og være tøff og kjøre med gutta – helst kjøre i fra gutta, samtidig som jeg kan være ei skikkelig jentejente, sier BB-kjendisen.

Men noen typisk konebil kjører hun ikke til daglig: En 1971-modell Opel rekord C og en BMW E30 324 TD.
– Og i garasjen står banebilen min, en 1989-modell BMW E30 325 turbo.

NMK Rendalen arrangerer sitt årlige løp Rendalspokalen lørdag 2. juni 2012 med blant andre Lena Charlotte Westby på startlista.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra dem som var her og kjørte Rendalspokalen i fjor. Vi må rose alle de flinke funksjonærene våre, sier Frode Sletten i NMK Rendalen til bilcross.no.

Mer om Rendalspokalen 2012 kommer på bilcross.no framover. Løpet teller som reserve-kval til Landsfinalen 2012 på Gol og Juniorlandsfinalen 2012 på Gardermoen.

Som reaksjon på denne saken, ville ikke tittelforsvarer foran Rendalspokalen 2012 Arne Nilsen (NMK Hamar) være noe dårligere enn Lena Charlotte Westby.

,