Kartleser-proff til topps på Vinjarmoen

kartleser1

VANT PÅ VINJARMOEN: Ola Fløene (NAF Hamar) i Honda til topps. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Ola Fløene (NAF Hamar) er best kjent som kartleser på proffnivå, men sysler med bilcross på hobbynivå. Så bra funker det bak rattet, at han kjørte inn til seier i kvalløpet på Vinjarmoen.

Bak Ola Fløene i Honda – som gikk ubeseiret gjennom konkurransen med tre heatseiere og A-finaleseier tilslutt – fulgte hjemmekjører Einar Fløgum (NMK Fluberg), Lars E. Aasvestad (NMK Hamar), Marius Nerli (NMK Valdres), Cato Sveen (NMK Hamar) og Håvard Haug (NMK Gol) kjørte inn til siste kvalplass til Landsfinalen i august på Sigdal med sin VW boble.

Juniorklassen ble vunnet av Endre Bøen (NMK Valdres) som dermed er klar for Juniorlandsfinale på hjemmebane på tampen av juli. Videre fulgte hjemmekjører Tord Ingar Nygård (NMK Fluberg), Sondre Strand (NMK Valdres), Martin Nyhagen (NMK Hamar), Ole-Kristian Aamodt (NMK Ringsaker) og Benjamin Eriksen (NMK Ringsaker). Alle nevnte klare for Juniorlandsfinale 2011.

,