Vi utvider premiebordet – nok en gang!

Enda mer snadder legges på premiebordet i vår virtuelle Bilcross.no-cup. Men ikke til vinnerne, denne gang.

Bakgrunn: Hvem blir raskeste bilcrosser online?

Den største premien er, som alltid i bilcross: Heder og ære!

Men så var vi så heldig å få sponset kjøresko fra TK sport. Og så kjørehansker. Og så balaklava.

ENDA STØRRE PREMIEBORD: Galskap motorsport gir bort DVD-er i trøstepremie til de som deltar, ikke de som vinner. Foto: Galskap motorsport.

Galskap-filmer på premiebordet

Dermed har vi premie til hele pallen sammenlagt i cupen. Det er så rått! Og enda råere blir det:

Nå slenger Galskap motorsport hele DVD-kolleksjonen sin på premiebordet: Hele ni DVD-er skal deles ut.

Bilcross.no takker og bukker, og er blitt enig med Galskap-gutta: Dette blir trøstepremier til de lenger ned på resultatlisten.

De som kanskje bomma «litt», og kan hente litt trøst med å se på andre som har bomma «litt» i virkelige løp?

Det viktigste er å delta, ikke vinne

For som i ekte bilcross er det viktigste å delta og ha det moro, ikke vinne. Og som i ekte bilcross vil det også i vår virtuelle Bilcross.no-cup bare finnes en vinner, og hundrevis av «tapere».

Det er viktig å premiere deltakelsen. Og det vil vi gjøre etter hvert løp etter kriterier som vil endre seg litt fra løp til løp.

FØRSTEPREMIE: Turn One kjøresko fra TK sport. Det blir også premie til andre- og tredjeplassen sammenlagt i cupen tilslutt. Foto fra nettbutikken.

Det eneste fellesmerke er at den som premieres ikke har vunnet, men deltatt.

DVD-premie til mannen midt på resultatlisten

Og vi starter allerede nå, etter sist helgs løp blir det DVD-premie i posten til den som havnet midt på resultatlisten av alle som fullførte:

Av 215 deltakere, kom Erik Bøhler Hansen fra Siggerud på 108. plassen (ved oddetalls deltakerantall runder vi opp).

– Fort gikk det ikke, så har ikke sett på plassering. Men hyggelig med en trøstepremie da!, sier Erik til Bilcross.no.

NM-gull og årevis med bilsport-erfaring

Trøstepremien går likevel ikke til en smågutt: Erik Bøhler Hansen vant som 25-åring NM-gull i bakkeløp.

Og NM-gullet setter han høyest av alle bilsport-prestasjoner, etter å ha kjørt billøp godt over halve livet.

– Jeg startet med bilcross som 15-åring og har mange gode minner fra junior-tiden. De aller beste bilcross-minnene må være fra Fronten på Hellerstad, den gamle hjemmebanen til 36-åringen som nå kjører rally.

Han slenger seg med i neste løp: – Er et morsomt arrangement! Men jeg må trene mer, i dette løpet ble det både punktering og noen snurringer.

Flere trøstepremier skal deles ut

VIRTUELL MOTORSPORT-MORO: Bilcross.no bakkeløpcup 2020 kjøres over samme lest som de populære bilcross-bakkeløpene som hadde sin storhetstid på 1990-tallet. Foto fra spillet.

I de neste løpene blir det delt ut nye DVD-premier i samarbeid med Galskap motorsport, utifra nye kriterier vi ikke røper i forkant.

Det eneste som er sikkert, er at premien går til en deltaker som ikke vinner, men deltar og har det moro.

Og som har sendt inn navn, nick (husk korrekt nick!!!) og adresse til bilcross.no@gmail.com. Kun de som står på startlisten med korrekt nick kan vinne premier og være med i poengsammendraget.

Har du artige bilder eller video fra rattingen? Send det på snap til bilcrossno!

Odin kjørte fra alle – inkludert pappa: – Vinner jeg hele cupen, skal han bygge bilcrossbil til meg!

Sjekk alt om Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Bilcross.no har alltid vært og vil alltid være gratis. Men mange spør om å likevel få bidra, så derfor har vi somla oss til å opprette Vipps: 54 02 81. Alle monner drar, bidra bare hvis du har lyst!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!