Bilcrosspraten: En regel-prat med Jørund

Det er langt ifra første gang regelendringer diskuteres heftig før en ny sesong, men nå har det gått ei kule varmt. En som sier sin mening, er Jørund Mostue – og vi tar en regel-prat.

Sjekk Bilcrosspraten på Bilcross.no.

Mats skal debutere i kartleserstolen i rally til helga, Stian får eksempel på eksempel på bilcrossere med garasjen fulle med ulovlige biler.

Vi tar en bilcrossprat med Jørund Mostue, som argumenterer mot regelendringer og har gehør blant det store flertallet av bilcrossere – les mer om det her.

Vi setter sammen den perfekte bilcrosser

BILCROSSPRATEN PÅ BILCROSS.NO: Du ser og hører praten på YouTube, og du hører den som podcast på alle plattformer vi vet om. Faksimile.

Og vi starter på vår sammensmelting av den komplette bilcrosseren, der vi låner egenskaper fra forskjellige profiler gjennom tidene – vi begynner nå med den beste bilbyggeren.

Pluss alt det andre vi surrer oss bort i når bilcrosspraten går – det skjer mye spennende rundt om i de tusen vognskjul landet rundt, og vi har bitt oss merke i ett par nybygg før 2024-sesongen.

Tips gjerne Bilcross.no om det som er på gang før en ny sesong, bruk epost Bilcross.no@gmail.com eller snap bilcrossno. Abonner gjerne på Bilcross.no sin YouTube-kanal.

Sjekk Bilcrosspraten på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.
,