Blir dette årets vinnerbil? – Vi sørger for enda litt mer power under panseret i år, ja

FØR OG ETTER: Sondre Aasbjørg (NMK Verdal Levanger) har en ny Opel Astra på gang – over samme lest som tidligere: Like strøken, men med enda flere hestekrefter. Foto: Privat.

Junioren har aldri gjort noe annet enn å vinne dette løpet, og han tar sikte på en ny seier i år. Da må det nok trimmes enda litt mer.

Sjekk også: «Takk for at Bilcross.no finnes».

Se filmen fra fjorårets Fra Namdal til Hell 2023.

– Hei Sondre, hører du bygger enda rårere skyss til årets Namdal til Hell?, spør Bilcross.no til tittelforsvareren som ikke bare har vunnet i sitt første år som junior, men også i sitt andre. Nå går han for sin tredje seier:

– Joda, bygger en ny Opel Astra igjen, svarer Sondre Aasbjørg (NMK Verdal Levanger). Ikke bare tok han en ny seier i fjorårsoppgjøret, men han gjorde det så suverent det går an.

Helt i hundre

FRA NAMDAL TIL HELL: Sondre Aasbjørg (NMK Verdal Levanger) sikter mot sin tredje strake seier i langdistanseløpet. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Fra Namdal til Hell går over tre dager, på tre forskjellige baner: Raabakken, NMK Namdal, Verdal motorsportsenter, NMK Verdal Levanger, og Lånkebanen, NMK Hell. Sondre klarte i 2023-oppgjøret det ingen andre har klart før ham:

Ti strake heatseiere og 100 poeng av 100 mulige før finale – for så å vinne A-finalen helt suverent. Med en strøken Opel Astra, som var så å si like strøken etter at langdistanseløpet var ferdig.

Sondre røper til Bilcross.no at årets Fra Namdal til Hell-bil blir ganske så lik som de tidligere, men med enda litt mer power under panseret.

Godt i rute med bilbygging

– Noen oppgraderinger må til for å prøve å ta seieren i år, også. Mye skal til for at det skal klaffe slik som det gjorde i fjor, men vi bygger nå en bil som vi satser på at skal være bra nok.

– Vet det kommer hard konkurranse fra andre juniorer, i år også – så kan være greit med litt ekstra power for å prøve å sikre den tredje seieren.

Sondre forteller til Bilcross.no at motor står ferdig satt sammen i motorbukken, det mangler kun å få satt den i bilen.

Juniorlandsfinale i eget fylke

TOPP TI I JUNIORKLASSEN: De beste juniorene Fra Namdal til Hell 2023. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Fra Namdal til Hell er det løpet vi kommer til og satse mest på i år, nest etter Landsfinalen for junior, forteller Sondre – den går i eget fylke, Trøndelag, hos NMK Melhus.

Årets Fra Namdal til Hell kjøres langhelga 18. – 19. og 20. mai 2024. Tips gjerne Bilcross.no om tøffe bygg og biler som er på gang i vognskjulet, bruk epost Bilcross.no@gmail.com eller snap bilcrossno.

Vil du mimre mer tilbake til fjorårets løp? Her finner du bildene fra løpether er Bilcross.no sin oppsummering av 2023-oppgjøret, og her kan du lese mer om løpsopplegget i Bilcross.no-arkivet.

Her kan du se filmen fra fjorårets Fra Namdal til Hell:

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.