Maks uheldig: – Gleder meg allerede til nye fighter

TIL SYKEHUS: Danelle Nilsen (NMK Hamar) er like hel, bare skikkelig mørbanket etter smellen. Foto: Privat.

Noen smeller setter en skikkelig støkk i publikum og konkurrenter. Danelle gikk på sin andre smell av det slaget sist helg – men den supertøffe bilcrossjenta tar ikke skrekken av det.

Sjekk også Bilcrosspraten på Bilcross.no.

Vi nevner det i denne ukas Bilcrossprat – smellen til Danelle Nilsen (NMK Hamar) i Vårløpet på Kongsberg 2023 sist helg. Der butta det godt da Mitsubishi-en bråstoppa i autovernet.

Mange har spurt hvordan det går med den uheldige bilcrossjenta, og hun svarer oss mens hun hører på Bilcrosspraten – der vi skryter av den supertøffe bilcrossjenta som hadde to strake heatseiere og kjempet om den tredje da det smalt.

Stiller med samme bil om ett par helger

RULL: Juniorlandsfinalen i fjor endte med løpets heftigste rulling på taket. Denne jenta kjører etter det gode gamle bilcrossmotto: Vinn eller forsvinn! Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Hører dere nevner meg i Bilcrosspraten, hyggelig med ros. Det går bra med meg, er ganske stiv her og der, men ikke noe som ikke kan fikses med litt smertestillende, forteller hun med en latter-emoji.

– Bilen ble allerede starta på på søndagen, så den er snart klar igjen. Om kroppen er med, så stiller jeg med samme bil på Elverum i Mai-løp og Juniorfestival neste helg!

Det er i så fall et mesterstykke av dimensjoner, både med tanke på bil og sjåfør. – Jeg er heldig som har så mange flinke og snille folk rundt meg som alltid stiller opp!

Ikke den første stjernesmellen

De materielle skadene var store etter smellen. Og Danelle kan ikke kjøre før hun er helt frisk og rask igjen. Men at hun har tatt skrekken av smellen, det må du ikke innbille deg:

– Nei, aldri! Er begrenset hvor mye motgang man kan ha, sier den optimistiske og superraske juniorjenta. – Jeg føler bare en enda større motivasjon for å få det til å funke.

Danelle har en drøss med gode plasseringer i juniorklassen, men hun har også vært veldig uheldig. Som nevnt, så er ikke dette den første smellen som setter en støkk i publikum og konkurrenter.

Totalvrak blir til bilcrossbil igjen

VRAK: Alt er mulig i bilcross. Vraket etter rullen i fjorårets Juniorlandsfinale ville vel de fleste ha satt i båsen totalvrak, men ikke Danelle og gjengen hennes. Foto: Privat.

I fjorårets Juniorlandsfinale sto Danelle for Landsfinalens rundkast, da hun gikk kast i kast på enden av startlangsiden. Bilen så ikke ut, det var det vi veldig lett kunne betegne som totalvrak.

Men i vinter fikk vi se på Bilcross.no-snappen at vraket ble bygd opp igjen, utrolig nok: – Å jadda, med gode folk rundt seg og litt ekstra deler er det mye som skal til for å ikke få bil av vrak igjen.

Det viktigste er uansett at det går bra med sjåføren når det smeller: Danelle måtte en tur med ambulanse til Drammen sykehus for en grundig sjekk, der hun ble skrevet ut senere samme søndag som smellen – det gjelder å ta helsa på alvor.

– Gleder meg allerede til nye fighter

– Det går bra, men er ganske mørbanka. Nå blir det litt hvile en stund, men jeg gleder meg allerede til å kjøre neste løp. Setter pris på alle meldinger og støttende ord, jeg er veldig takknemlig for det, skrev Danelle på sin Facebook-profil søndag kveld.

– Gleder meg allerede til nye fighter på banen. Jeg kommer tilbake sterkere, lover Danelle – og det vet vi stemmer. Denne jenta er alltid å regne med, det er vinn eller forsvinn som gjelder.

– Nå har jeg bare fått beskjed om å ta det rolig i noen dager, og at jeg bare kan kjøre igjen når kroppen er enig.

Se og hør siste Bilcrossprat:

leser du og SETTER PRIS PÅ Bilcross.no?
VIL DU STØTTE ER Bilcross.no-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,