Se bildene fra finaleløpet i Bilcross.no-cup 2022

Det ble en knallhard finale, der ingenting var avgjort før siste målgang i to av tre klasser. Her er bildene fra cup-finalen på Konsmo, som også var en comeback for det legendariske Mestermøte på Konsmo.

Se alle bildene fra Bilcross.no-cup 2022 på Konsmo – oppdatert!

Sjekk den endelige stillingen i Bilcross.no-cup 2022 – offisielt.

Cupfinalen gikk på Konsmo helga 3. – 4. september 2022, etter at cuppoeng hadde blitt delt ut på Kongsberg i april, Sigdal i juni, så skulle Bilcross.no-cup 2022 avgjøres på Konsmo i september.

Her er noen bilder fra løpet (alle bildene finner du på Bilcross.no sin Facebook-side):

ALLTID I TOPPEN: Thea Martinsen (NMK Drammen) vant cupen sist, andreplass denne gang – alltid i toppen av Bilcross.no-cup. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

SUVEREN: Anne Skollerud (NMK Hønefoss) vinner to løp og kommer andreplass i finaleløpet – og tar sammenlagtseieren med god margin. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

SUVEREN NÅR DET GJELDER: Markus Andre Jacobsen (NMK Kongsberg) vinner C-, B-, og A-finalen og avgjør også med det Bilcross.no-cup sammenlagt til sin fordel. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

HVOR TETT GÅR DET AN Å LIGGE? Ikke så tett som dette, er fasiten. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

HVOR BREDT GÅR DET AN Å LIGGE? Så bredt, er fasiten. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

HVOR ER, HVOR ER, HVOR ER BILEN? Langt der nede i bekken. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

TOYOTA MR2-SLAKT: To stakkars MR2-er ute av kampen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Se alle bildene fra 3. runde i Bilcross.no-cup 2022 – oppdatert!

Sjekk bildene fra 2. runde i Bilcross.no-cup 2022.