Klar for Sankthanscrossen 2022? Siste sjekk med Thea Martinsen #308

Thea Martinsen er tittelforsvarer i Bilcross.no-cup og kommer rett fra Talentrace-seier – ikke rart mange setter en femmer på Sankthanscross-seier på denne blide bilcrossjenta.

Les også: Bilcross.no-cup fortsetter med Sankthanscross.

Sankthanscrossen 25. – 26. juni 2022 teller som 2. runde i Bilcross.no-cup 2022, kvalifisering til NMKs Landsfinale for junior og senior, og det kjempes om en vandrepokal.

En av 150 påmeldte, er Thea Martinsen (NMK Drammen) med sin trofaste gamle sliter av en Peugeot 406. Etter fem sesonger kjenner hun og bilen hverandre godt.

Godsnakker med bilcrossbilen

KLAR FOR SANKTANSCROSS: Bare litt flekking med rosamaling før Thea Martinsen (NMK Drammen) er klar for å kjempe om en ny seier med sin trofaste Peugeot 406. Foto: Stian Ormestad.

– Det hender jeg snakker til bilen før start, røper Thea i prat med Bilcross.no – og da er det snakk om noen trøstende ord før de skal ut i bilcross-krigen sammen.

21-åringen kommer rett fra seier i Talentracet 2022 sist helg, og hun er tittelforsvarer i Bilcross.no-cup, der Sankthanscrossen til helga er 2. runde i årets cup.

Hun kjørte Sankthanscrossen allerede i sin første sesong, i junior trening som 14-åring. – Det er en bra bane og en hyggelig ramme rundt løpet, forteller Thea.

60.000 kroner i Bilcross.no-cup-potten

Det ligger totalt 60.000 kroner i premiepotten i Bilcross.no-cup, som er blitt kjørt helt siden 2015 – med unntak av de to siste korona-sesongene. Mer om stillingen etter 1. runde og hvem som stiller til start i 2. runde finner du her.

Alle løpene er todagersløp med en sosial ramme rundt cupen, så også i 2. runde på Sigdal motorsenter 25. – 26. juni 2022.

Sankthanscrossen finner du mer info om på arrangøren NMK Modum Sigdals nettsider (ekstern lenke).

FAMILIEGESJEFT: Far og datter er klare for å feire Sankthans sammen – på Sigdal motorsenter helga 25. – 26. juni 2022. Bilen er på hengeren allerede torsdagen før løpet. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Sankthanscrossen er endelig tilbake.

Bilcross.no-cup – cupreglement for 2022.

, , ,