Sjekk stillingen etter 1. runde i Bilcross.no-cup 2022

TITTELFORSVARER: Regjerende Bilcross.no-cup-mester i dameklassen Thea Martinsen (NMK Drammen) fikk tekniske problemer i A-finalen i årets 1. runde på Kongsberg, men dro likevel med seg 13 av 20 mulige poeng i cupen. Foto: Stian Ormestad.

Det ligger 60.000 kroner i premiepotten, og de første pengepremiene og poengene er delt ut på Kongsberg. Nå fortsetter cupen med 2. runde i Sankthanscrossen på Sigdal, før finaleløpet i Mestermøte på Konsmo i september.

Sjekk stillingen etter 1. runde i Bilcross.no-cup 2022:

Les mer om 1. runde i Bilcross.no-cup 2022: Det bobler helt over i Bilcross.no-cup-åpningen.

Bilcross.no-cup 2022 fortsetter på Sankthanscrossen, NMK Modum Sigdal, 25. – 26. juni 2022 (teller også som kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale for junior og senior) Cupen avsluttes med finaleløp under Mestermøte i bilcross på Konsmo motorbane, NMK Konsmo, 3. – 4. september 2022.

Sjekk bildene fra 1. runde i Bilcross.no-cup 2022.

Bilcross.no-cup – cupreglement for 2022.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

 

,