Roppecross-påmelding i gang: – Fyller seg fort opp!

ALLEREDE PÅMELDT: Hjemmefavoritt Bjørnar Endrerud (NMK Nedre Hallingdal) er allerede påmeldt til årets Roppecross med startnummer 11. Foto: Stian Ormestad.

Det er alltid supertrivelig å ta turen på Roppecrossen, og til neste år kommer sesongens mest trivelige løp til banen: Landsfinalen for veteran. Årets Roppecross teller som kval til Landsfinale for både åpen og juniorklasse.

NMK Nedre Hallingdal melder om påmeldingsstart til Roppecrossen, deres store løp hver eneste sesong siden banen sto ferdig til Roppecrossen tilbake i 2010.

Til neste år blir det annerledes, for da skal NMK Nedre Hallingdal huse sin aller første Landsfinale – så mange bilcross-gamlinger kommer nok for å teste ut banen.

Halvfull startliste allerede

BANE FOR ALLE SLAGS BILER: På Roppemoen går alle slags biler til topps – her teller sjåføren mest på en krevende bilcrossbane! Foto: Stian Ormestad.

Men for i år teller Roppecrossen som kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale på Smådøl, NMK Nore Uvdal, og NMKs Landsfinale for junior på Brekka, NMK Aremark.

Det kan bli trangt om plassen på startlistene, for arrangøren setter et tak på antall påmeldte på 120 stykk. Allerede i skrivende stund er det halvfullt.

– Vi får låne plass av vår gjennvinningsstasjon-nabo, så vi får større depot, forteller Eirin Holmen på vegne av arrangøren.

Skikkelig bilcrossbane

SPEAKER: Mats Bjerknes er klar for å kommentere moroa i Roppecrossen 2022. I år får han med seg friskusen Oddmund Westby i speakerbua. Foto: Stian Ormestad.

Som også kan lokke med en artig speakerduo. Fast speaker på Roppe Mats Bjerknes får med seg Oddmund Westby i speakertårnet denne dagen.

Roppecrossen 2022 kjøres lørdag 21. mai, endelig uten restriksjoner av noe slag. Så det ventes fulle startlister og stinn publikumsplass.

Roppemoen er en skikkelig publikumsbane med god oversikt over en krevende og underholdende bane – en skikkelig bilcrossbane.

Her finner du påmelding, her finner du en til enhver oppdatert startliste, og her er tilleggsreglene. Og arrangørens nettside finner du her (alle eksterne linker).

Les mer om Roppecrossen i Bilcross.no-arkivet.

, ,