Følg Sankthanscrossen – 2. runde i Bilcross.no-cup

VINN ELLER FORSVINN: Full slåsskamp i fjorårets Sankthanscross på Sigdal. En ting er helt sikkert: Flere forsvinner enn de få som vinner, også denne helga – dette blir helt rått! Foto: Stian Ormestad.

Her finner du heatoppsett og liveresultater fra Sankthanscrossen 2019 – video, bilder og nyheter kommer her på Bilcross.no, bilcross-insta og snap. OBS: Arrangøren sliter med nettilgangen, så det kan bli dårlig med resultatservice. Bilcross.no prøver å legge ut resultater underveis på Facebook og snap etter hver omgang og finaler.

Sjekk Oddmunds stalltips foran Sankthanscrossen 2019.

Live-resultater fra Sankthanscrossen 2019 (OBS – arrangøren sliter med nettet, sjekk Bilcross.no på Facebook hvis resultatservice ikke funker).

Se Bilcross.no-bildene fra Sankthanscrossen 2019kommer!

Sankthanscrossen, NMK Modum Sigdal, har vært et storløp gjennom flere tiår, og mange holder Sigdalbanen som sin favorittbane.

Det skal kjøres fem innledende omganger og massevis med finaler, med første start klokka 09.00 begge dager.

PUBLIKUMSFAVORITT: Denne helga inntar bilcrosspublikummet Sigdal i tusentall, nok en gang. Foto: Stian Ormestad.

Løpet teller som 2. runde i årets Bilcross.no-cup, kvalifiseringsløp til årets NMKs Landsfinale i senior og junior, og neste års Eliterace.

TITTELFORSVARER: Fjorårsvinner Espen Kerim (NMK Konsmo) får smake champis. Foto: Stian Ormestad.

Store pengepremier

Det ligger 60.000 kroner totalt i premiepotten i årets Bilcross.no-cup, og NMK Modum Sigdal satte i fjor opp en vandrepokal i åpen klasse der det blir lagt 3.000 kroner hvert år – helt til noen får to napp og stikker av med både pokal og pengene oppi.

Første nappet fikk Espen Kerim (NMK Konsmo) i fjor.

I tillegg til mye kjøring og massevis av god bilcrossunderholdning på banen, er det som alltid en sosial ramme rundt Sankthanscrossen med grillfest på startplata på lørdagskvelden, her blir det livemusikk fra Øyvind Kristoffersen. 

Bilcross.no-cup 2019 åpnet på Kongsberg i april:

I LEDELSE: Den raske bilcrossjenta Thea Martinsen (NMK Drammen) leder Bilcross.no-cup 2019 før neste runde på Sigdal motorsenter. Foto: Stian Ormestad.

TEAM ROSA: Thea Martinsen (NMK Drammen) er godt synlig på bilcrossbanen. Foto: Stian Ormestad.

TOPP-TRE: Dette var pallen i Bilcross.no-cup-åpningen. Det blir en minst like hard kamp i dameklassen på Sigdal, med enda flere damer til start. Foto: Stian Ormestad.

I LEDELSE: Junioren Espen Løver (NMK Grenland) leder Bilcross.no-cup 2019 før neste runde på Sigdal motorsenter. Foto: Stian Ormestad.

KRASJA PÅ KONGSBERG: Rune Grønvold (NMK Sande) var suveren så lenge det varte på Kongsberg, men 1. runde i cupen endte med krasj i A-finalen. Foto: Stian Ormestad.

I LEDELSE: Gutten i røyken Bjørn Erik Davidsen (NMK Hurum Røyken) leder Bilcross.no-cup 2019 før neste runde på Sigdal motorsenter. Foto: Stian Ormestad.

Bjørn Erik Davidsen satset alt i 1. runde av Bilcross.no-cup:

Bilcross.no-cup 2019 – stilling etter 1. runde, alle klasser.

,