Til helga braker bilcross-sesongen i gang i Brekka – som vanlig med gratis inngang

BILCROSS I BREKKA: Vårløpet markerer sesongstart i Brekka, tradisjonen tro. Håpet er å runde 100 biler på startlistene – nå er rundt 80 deltakere klare. Foto: Stian Ormestad.

Snaut 80 deltakere er klare for å kjempe om Landsfinale-billetter hos NMK Aremark – noen juniorer tester kanskje også ut neste års juniorlandsfinalebane? Og som alltid er det gratis å komme og se på moroa.

Les også: Sesongstart på Sommerfestival-banen.

Første start i bilcross-sesongen 2019 i Brekka går klokka 09.30 lørdag 11. mai. Påmeldingsfristen løper ut 10. mai klokka 14.00, så det er fortsatt mulig å slenge seg med:

– Det er plass til mange flere – gode muligheter til kvalifisering til junior- og seniorlandsfinalen!, melder Eli-Birgitte Stubmo Engan på vegne av NMK Aremark.

Neste års Landsfinale-arena for juniorene

TØFF BANE: Bilcrossbanen i Brekka er en krevende bane med mange raske svinger og store høydeforskjeller. Noen sørger for at høydeforskjellene blir enda større… Foto: Stian Ormestad.

NMKs Landsfinale går jo som kjent ikke så langt unna, hos NMK Gardermoen. For juniorene er det billetter å slåss om til NMKs Landsfinale for junior, som går på Konsmo motorbane i år.

Og det er en god anledning til å teste ut neste års Landsfinale-bane for juniorene. For da kommer NMKs Landsfinale for junior til Brekka motorbane!

Og i tillegg til pokaler, heder og ære, er det også gratis startkontigent i Sommerfestivalen 2019 til alle vinnerne i de forskjellige bilcrossklassene: Junior, dame, åpen og veteran.

NMK Aremark har tre løp på planen for 2019:

  • Lørdag 11. mai 2019: Vårløp på Brekka motorbane – valifiseringsløp til NMKs landsfinale junior og senior
  • Uka 24 – 27. juli 2019: Sommerfestivalen på Brekka motorbane
  • Lørdag 21. september 2019: Høstløp på Brekka motorbane

Her finner du påmeldingen til løpet (ekstern lenke).

Sjekk også: Liste over kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinaler 2019.