Bare en måned igjen til Roppecrossen 2019!

LITT AV EN PREMIE! Trenger du et nytt skap? Da kan du vinne dette Volvo-skapet på Roppecrossen 2019. Foto: Privat.

Det er ikke bare pokaler, Landsfinale-billetter, heder og ære å stikke av med – en heldig finalist i Roppecrossen får med seg en helt verst, nyrigget bilcrossbil med hjem også.

Sjekk også: Liste over kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinaler 2019.

Roppecrossen går av stabelen lørdag 11. mai 2019 på Roppemoen motorbane, i regi av NMK Nedre Hallingdal.

Og arrangøren slår på stortomma i år: – Vi kommer til å trekke ut denne fine bilcrossbilen til en av de som kommer i finale i en av bilcrossklassene.

GROMBIL: En helt verst Volvo 245. Foto: Privat.

Fullblods folkracebil

Det er snakk om en fullblods folkracebil, opprinnelig bygget til Mikal Thiman:

En Volvo 245 med nyoverhalt nyere type bunndel med overhalingsdeler, ny clutch med sinterlamell sponset av Engs motorsportprodukter, avbalansert veivparti gjort av Bratlie maskinservice, servostyring, rørbærearmer, doble dempere, semska ratt, 4link-kasser, momentstag med dreide nylonforinger.

Utover sponsorer nevnt over, støtter også Terje Tandberg transport, Swedol, Trykkebrakka og Monter bilcrossbygget som skal gis bort til en heldig finalist.

– Uten dere hadde vi aldri hatt muligheten til å gi bort en så grom bil!, skriver NMK Nedre Hallingdal på sin Facebook-side.

Satser stort på Roppecrossen

SPEAKER: Mats Bjerknes holder Roppe-publikum oppdatert. Foto: Stian Ormestad.

Som vanlig holder Mats Bjerkes publikum oppdatert fra speakerbua, og som ved flere tidligere anledninger skal Bilcross.nos Stian Ormestad intervjue både de som vinner og forsvinner underveis.

SHOW: Roppemoen er en god, gammeldags bilcrossbane der bare de som tør å satse skikkelig går til topps. Foto: Stian Ormestad.

Det blir heatseierpremier og flotte pokaler til alle finalister. Også er det en fin anledning til å skaffe seg en tidlig Landsfinale-billett, med kvalifisering til NMKs Landsfinale for både åpen- og juniorklasse.

Etter løpet er det cowboyfest.

– Vi satser såpass på Roppecrosssen fordi vi ser at det er et populært løp som vi vil at skal vokse seg enda større i årene fremover, sier Vegar Aasen på vegne av NMK Nedre Hallingdal.

– Vi starter i år med å gi bort en bil, neste år har vi allerede flere store planer om å utvikle løpet videre. Vi kan garantere at det kommer til å skje mye spennende greier på Roppemoen både i år og i årene fremover!

Påmelding åpner straks på arrangørens nettside (ekstern lenke).

TITTELFORSVARER: Stian Hoel (NMK Gjøvik) vant sin første seier i Roppecrossen i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder fra Roppecrossen de tre forrige årene:

Se bilder fra Roppecrossen 2018

Se bilder fra Roppecrossen 2017

Se bilder fra Roppecrossen 2016

TIDLIG STORLØP: Roppemoen er arena for et av sesongens første storløp. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Roppecrossen i Bilcross.no-arkivet.