Nå skal det avgjøres – følg finalen i 3-timerscupen!

REKORDTIDLIG SESONGSTART: NMK Grenland har rukket tre løp allerede, innen vi er halvveis ute i mars-måned. Foto: Stian Ormestad.

3-TIMERSLØP PÅ GRENLAND: Sjekk liveresultater fra finaleløpet i 3-timerscupen lørdag 16. mars. Hvor havner rallycross-stjernen Andreas Bakkerud og Bergen-teamene? 

Liveresultater fra 3-timersløp NMK Grenland 16. mars 2019 (ekstern lenke)

Se alle Bilcross.no-bildene fra 3-timersløp på Grenland – oppdateres!

3-timersløp er spennende på en helt annen måte enn vanlig bilcross:

Her er det bare en start og en målgang, og mindre bulk og krasj – men desto mer taktikk og lagspill.

RALLYCROSS-STJERNE: Andreas Bakkerud (NMK Bergen) er klar for litt bilcrosskjøring igjen. Foto: Stian Ormestad.

Men – det ble en bil på taket i det aller første 3-timersløpet, så bilcross er bilcross, uansett løpsform…

Andreas Bakkerud i bilcrossbil

Nå skal 3-timerscupen avgjøres med finaleløp lørdag 16. mars på Grenland motorsportsenter. Starten går klokka 11.00, og målgang er klokka 14.00.

På startlista står blant annet rallycross-stjerne Andreas Bakkerud (NMK Bergen), som lader opp med bilcross før VM-åpningen i Abu Dhabi om bare tre uker.

Lederteamet før finalerunden, Ole Henry Steinsholt RX-team, har på sin side meldt avbud, siden finalehelga krasjer med RallyX on ice i Åre i Sverige, der to av tre på laget skal kjøre og den siste på laget skal skru.

Dermed seiler Team Heller med lagkaptein Susanne Heller (KNA Indre Ytre Østfold) opp som storfavoritt foran finaleløpet – med to tredjeplasser ligger Susanne og gutta på andreplass før finaleløpet, bak lederteamet som ikke stiller til start.

Videre Team Raugstad, Team Meny Søndersrød, Grønvold motorsport, Team Ottestad Racing, to lag fra Team Hemnes Bil, Team Larvik og Team Verksted på en tett topp-ti-liste før finaleløpet.

FORTSATT VINTERLIG: Alle tre 3-timersløpene bli preget av vinterlige forhold – også finaleløpet 16. mars 2019. Foto: Privat.

Her er alt åpent!

Stor suksess med 3-timerscup

NMK Grenland inviterte til rekordtidlig sesongstart med 3-timersløp lørdag 12. januar, og fortsatte gjennom vinteren med 3-timerscup 2019 med løp i februar og nå i mars.

Det første løpet samla tett oppunder full startliste, med tak på 30 team. Det samme med det andre, og nå i det tredje løpet er det også hele 25 team på startlista etter noe avbud i siste liten, som vanlig er.

Ganger vi opp dette med tre på hvert lag, blir det mellom 75 og 90 bilcrossere som har vært i sving, siden grytidlig i sesongen i januar.

Vi kan ikke huske at noe annet løp har samlet så mange førere på vinterstid. Så all kred til NMK Grenland for å legge tilrette for bilcross, også på vinterstid:

– Vi er veldig fornøyd med cupen. Og for vinter-aktivitet, sier Helge Andreas Jensen på vegne av arrangøren NMK Grenland til Bilcross.no. 

Resultat 3-timerscup 2019, totalt før finaleløpet.

Se alle Bilcross.no-bildene fra 3-timersløp på Grenland – oppdateres!

Liveresultater fra 3-timersløp NMK Grenland 16. mars 2019 (ekstern lenke)

EN HELT ANNERLEDES LØPSFORM: 3-timersløp er et utholdenhetsløp i bilcrossbil, med mye god kjøretrening. NMK Grenlands 3-timerscup er blitt en stor suksess. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Andreas Bakkerud varmer opp til VM-åpning med 3-timersløp.

Les mer om 3-timersløp i Bilcross.no-arkivet.

Følg også Bilcross.no på snap og insta – legg til bilcrossno.

Bakgrunn: Starter 2019-sesongen grytidlig med 3-timersløp.