2018-sesongens beste bilcrossløp – hva mener du?

MENINGER:  En fantastisk bilcross-sesong er over – se den oppsummert i Bilcross.no-bilder over! Hva mener du var 2018-sesongens aller beste bilcrossløp?

Stem på dine favorittløp i 2018-sesongen (du kan velge opptil tre alternativ):

Vis resultater

Loading ... Loading ...

ALLTID POPULÆRT: Gjennom de siste årene har Goldagsløpet vært Bilcross.no-lesernes favoritt i avstemningen etter hver sesongslutt. Til neste år feirer storløpet 30 år! Foto: Stian Ormestad.

Neppe lang vinterpause i år heller

Det har vært en heftig bilcross-sesong, der Bilcross.no har levert små og store bidrag i bilder, video og tekst til aviser i kriker og kroker i inn- og utland.

NEST MEST LEST: Landskamp.no på Momarken bilbane trakk nest flest klikk til Bilcross.no i 2018-sesongen. Foto: Stian Ormestad.

Nå er alle de ordinære løpene kjørt, det gjenstår bare noen få klubbløp rundt omkring. Vinterpausen blir neppe lang, for NMK Aurskog Høland har planer om å starte 2018-sesongen med Vinterløp på Moa på nyåret – akkurat som de gjorde i år.

Bilcross.no har nok en gang satt nye leserrekorder i løpet av sommeren, og vi har valgt ut de løpene som har fenget mest:

Mest lest: NMKs Landsfinale for junior

Alle mest interesse har NMK Grenland klart å skape rundt NMKs Landsfinale for junior 2018 på Grenland motorsportsenter.

Dernest har sakene om NMK Trøgstads Landskamp.no på Momarken bilbane sørget for nest flest klikk på Bilcross.no.

NMKs Landsfinale i bilcross 2018 på Verdal motorsenter i regi av NMK Verdal Levanger kommer også på pallplass over de mest leste sakene denne sesongen. 

MEST LEST: Løpet som fikk mest oppmerksomhet på Bilcross.no i 2018-sesongen var NMKs Landsfinale for juniorer på Grenland motorsportsenter. Alle i bilcross-Norge fikk med seg at Ole Henry Steinsholt (NMK Grenland) ble landets beste junior på hjemmebane. Foto: Stian Ormestad.

Videre finner vi Goldagsløpet 2018 på Fuglehaugen motorsenter, NMK Gol – dette løpet har Bilcross.no-leserne stemt frem som det beste bilcrossløpet gjennom flere sesonger. 

VETERAN-LANDSFINALE: I tidenes første Landsfinale for veteraner, arrangert av NMK Elverum på Starmoen motorbane, ble en svenske best i Norge: Totto Höök. Foto: Privat.

Nykommeren Landsfinalen for veteraner 2018 på Starmoen, NMK Elverum, kommer inn på en sterk femteplass.

Så følger hakk i hel Landsfinalen for damer, Eliteracet, Bilcross.no-cup, Finnskogfestivalen, Smådølfestivalen, Sommerfestivalen og Elverumfestivalen.

«Årets bilcrossnavn» fenger aller mest

Den aller mest leste Bilcross.no-saken i 2018 er nykommeren «Årets bilcrossnavn». Og ja, planen er å dra i gang en ny kåring for 2019 på nyåret!

Videre følger både saken om Lyngås-naboer og Lyngås-mimring. Og så kommer diverse live-resultat-saker.

Også på topp-ti kommer saker om budpris, Martin Sveens vanvittige rundkast på Finnskogfestivalen, og mimring tilbake på storløpet som gikk over i historien: Frontmotormesterskapet.

Nyheten om nye aldersgrenser i bilsporten fant du først på Bilcross.no – og det ble også en godt lest, og populær, sak. Det samme er nyheter om hvor Landsfinalene skal kjøres de kommende sesongene.

VETERAN – PÅ BILCROSSBANEN! Henning Maribos VW boble runder i år 50 år, og 30 av dem har bobla gått i bilcross. Og den er fortsatt vinnerbil – det beviste Henning i 1. runde i Bilcross.no-cup 2018. Foto: Stian Ormestad.

Saker om siste klubbnytt og bilbygg fenger også

Saker om bilbygg, som for eksempel «Volfen» til Landsfinalen, er også godt lest. Det samme er saker om gamle slitere, som bilcrossbobla Henning Maribo vant 1. runde i Bilcross.no-cup med: Den har gått 30 sesonger i bilcross!

Den sene vinteren, med snødugnader og noen utsatte og også avlyste løp, ga også noe å skrive om – og siste snø-nytt var også godt lest.

MANGE GODE MINNER: Smådølfestivalen var tilbake til gamle høyder i 2018-versjonen! Foto: Stian Ormestad.

FART OG SPENNING: Lite får opp adrenalinet for både de på og rundt banen som et skikkelig rått bilcrossheat! Foto: Stian Ormestad.

POPULÆR HJEMMESEIER: Thomas Hårberg (NMK Verdal Levanger) hadde tidenes verste oppladning til Landsfinalen på hjemmebane, men klarte likevel å snu all uflaks til seier når det gjaldt som mest! Hele reisen kunne bilcross-interesserte følge på Bilcross.no – både på nettavis, Facebook, Instagram og Snapchat. Foto: Stian Ormestad.

SNØ-DUGNAD: En hard vinter holdt på å ødelegge for sesongstarten – men denne dugnadsgjengen reddet Vårløpet på Basserudåsen, NMK Kongsberg. Liknende snødugnader så vi mange steder rundt om i bilcross-Norge. Foto: Privat.

Bilcross.no boltrer seg – nå også på snap og insta!

Bilcross.no gir bilcross til folket!

Lyst på et Bilcross.no-bilde? Det fikser vi!

Her kan du søke i Bilcross.no-arkivet.

, , , , , , ,