Juniorlandsfinalen 2018 – stem på dine favoritter!

GRENLAND MOTORSPORTSENTER: 120 juniorer skal slåss om å bli landets beste i Juniorlandsfinalen 2018 på Grenland motorsportsenter. Dette blir rått!!!

NMK Grenland arrangerer NMKs Landsfinale for junior 4. august 2018, med trening og Landsfinale-bankett på fredag 3. august. Sjekk all info om løpet på arrangørens nettside.

KLAR! Malin Wigdahl (NMK Melhus) 0er en av 120 raske juniorer som er kvalifisert og klar for årets høydepunkt for bilcross-juniorene: NMKs Landsfinale for junior lørdag 4. august 2018 på Grenland motorsportsenter. Foto: Privat.

Trening starter klokka 15.00 fredag, og lørdag morgen blir det førerpresentasjon rett etter førermøtet klokka 08.00. Første start går klokka 10.00.

De 120 beste juniorene fra Norges land

Flere har vært og prøvd banen. Årets sesongstart på Grenland ble vunnet av Emil Sivesind (NMK Gjøvik), etter en trøblete start på løpet. Det ryktes også om langveisfarende som har tatt fly fra andre kanter av landet for å inspisere banen i løpet av sommeren.

Som alltid i en Landsfinale skal det satses hardt, og det er knallhard konkurranse. Hele 120 deltakere står på startlista en uke før det braker løs, kvalifisert som de beste fra bilcrossløp landet over gjennom denne sesongen.

Påmeldingsfristen har løpt ut, men Jørn R. Olsen forteller på vegne av arrangøren NMK Grenland at det er alle muligheter for å slenge seg med fortsatt hvis noen kvalifiserte vil melde seg på på overtid.

– Vi vil ha med så mange som mulig, så her har vi ingen etteranmeldingsgebyr!

REVANSJESUGEN? Sindre Løland (NMK Konsmo) er nok revansjesugen etter rulling på taket i A-finalen i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Her kan du stemme på dine favoritter i juniorlandsfinalen:

Vi vet det er vanskelig å bestemme seg for bare en favoritt. Så du kan huke av for inntil tre favoritter.

Hvem vinner NMKs Landsfinale for junior 2018?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

HAR TESTET BANEN: Flere favoritter har testet banen opptil flere ganger – som Lars Løstegård (NMK Gol) som her raser av startplata i finalen i Bilcross.no-cup i fjor på årets juniorlandsfinalearena. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Landsfinalen for junior 2018 til NMK Grenland.

Les også: Det startet med et smell – og endte med seier!

Les også: Årets bilcrossnavn 2018 satser for fullt i rallycross, – men Juniorlandsfinalen må jeg få med meg!

Sjekk arrangøren NMK Grenlands nettside for mer info om løpet.

,