Følg liveresultater fra Landskamp.no 2018

LANDSKAMP.NO PÅ MOMARKEN: Et av bilcross-sesongens høydepunkt, i år er datoen 16 – 17. juni 2018. Foto: Stian Ormestad.

MOMARKEN BILBANE: Landskamp.no går 16 – 17. juni 2018 på Momarken bilbane i Mysen, med NMK Trøgstad som arrangør. Mye mer fra løpet kommer her på Bilcross.no i løpet av løpshelga – og arrangøren legger ut liveresultater fortløpende her.

Stem på dine favoritter her (og sjekk stillingen sålangt)!

Det er alltid moro å se hvem Bilcross.no-leserne har mest trua på i forkant av storløp, men denne gangen ble det ingen spenning i avstemningen:

«Alle» har trua på at fjorårsvinneren Lasse Rud (NMK Gardermoen) stikker av med seieren – igjen.

Hvordan det faktisk går fra første start til siste målgang, kan du følge med på her: Arrangøren sørger for liveresultater på nett.

Og bilder og nyheter vil i løpet av helga deles på Bilcross.nos Facebook-side: Facebook.com/bilcross.no. Lik og følg oss gjerne på Facebook, og legg gjerne Bilcross.no til på snap (bilcrossno) og insta (bilcrossno).

Sjekk liveresultater fra Landskamp.no 2018 her!

Stem på dine favoritter her (og sjekk stillingen sålangt)!

Mimre? Sjekk bildene fra Landskamp.no 2017!

STOR SPENNING: Landskamp.no 2018 går helga 16 – 17. juni på Momarken bilbane. Det er mange spente deltakere og fans nå, rett før det braker løs! Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Landskamp.no her. Og les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Trøgstad. Her finner du NMK Trøgstads nettside: www.nmktrogstad.no.

Les mer om Landskamp.no i bilcross.no-arkivet.