Klar? Straks åpnes slusene for Eliteracet 2018!

STARTSKUDDET GÅR TORSDAG 1. MARS: Eliten av bilcross-Norge er invitert til Bjorli motorsenter – for andre året på rad. Straks åpner påmeldingen. Foto: Stian Ormestad.

ELITERACET: Er du en av de store gutta og jentene i bilcross-eliten – med invitasjon til Eliteracet 2018? Da må du være våken i det vi vipper kalenderen over til mars måned!

Eliteracet 2018 går 19. mai på Bjorli motorsenter. Dette blir det andre året med storløpet, som allerede i sitt første år ble en umiddelbar suksess. NMK Nord Gudbrandsdal fikk fjorårets arrangørpris under NMKs Sportsmøte.

ET AV SESONGENS HØYDEPUNKT: Strøkne biler, gode sjåfører og en fantastisk sosial ramme rundt arrangementet. NMK Nord-Gudbrandsdal traff spikeren på hode allerede i sitt første forsøk med Eliteracet i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Allerede krangel om 2018-seieren

Den langt ifra ukjente Jørn R. Grinden (NMK Elverum) gikk til topps og ble historisk som den aller første Eliterace-vinneren.

Han kommer selvfølgelig tilbake for å forsvare tittelen, fortalte han til Bilcross.no tidligere i vinter: – Jeg kommer til å gjøre alt i min makt for å stå øverst på pallen igjen. Har ikke klart å vinne et storløp to år på rad, så da må det snart være min tur til å få til det også…

Men ikke hvis det er opp til en gammel rallyross-friskus fra Sørlandet. – Ja, tenkte jeg skulle opp og banke samtlige, forteller Guttorm Lindefjell (NMK Kvinesdal) til Bilcross.no om Eliteracet 2018.

– I all beskjedenhet, det er planen å «banke samtlige»? Hva tenker du om Jørn R. Grinden, som tok tidenes første seier der?

PUBLIKUMSFAVORITT: Eliteracet byr på god bilcross på Bjorli lørdag 19. mai 2018. Foto: Stian Ormestad.

– Jeg skal ta med en skikkelig slepestropp og henge i bilen, sånn han merker hvordan det er å kjøre fort!

Ekspress-påmelding til Eliteracet

Nå åpnes straks slusene for påmeldingen for bilcross-eliten – det vil si alle som har gjort det godt i storløp over hele landet i fjorårssesesongen.

1. mars starter påmeldingen, og sitter du på en invitasjon må du være kjapp:

– Husk at påmeldingen er åpen kun fra 1. mars klokka 21.00 til 22. mars klokka 21.00, minner Anders Kongsrud i arrangørklubben NMK Nord Gudbrandsdal om.

Her finner du oversikten over hvem som har fått invitasjon på hvilke(t) løp i 2017-sesongen (ekstern lenke).

Her finner du arrangørklubben NMK Nord-Gudbrandsdals nettside hvor påmeldingen vil foregå.

Les også: – Skal banke samtlige!

TITTELFORSVARER: Jørn R. Grinden (NMK Elverum) ble tidenes første Eliterace-vinner. Foto: Stian Ormestad.

Tidenes første Eliterace-vinnere: Grinden, Næss og Hoel.

Les mer om Eliteracet på Bjorli under emneknaggen med samme navn.

Sjekk flere videoer fra bilcross, bilder fra bilcross – og lik Bilcross.no på Facebook!