Årets bilcrossnavn: Sjekk stillingen – og stem!

BLID BILCROSSER: I skrivende stund leder den glade juniorjenta Silje Gjenga Lund (NMK Hamar) avstemningen – men det er tett hele veien blant de 34 kandidatene og ingenting er avgjort før vi vipper kalenderen over til 1. februar 2018. Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS BILCROSSNAVN: På to døgn har allerede 3.000 postet sin stemme. Her kan du se stillingen – og har du ikke allerede stemt, så gjør det gjerne nå!

Her kan du lese litt om alle 34 kandidatene.

Her kan du stemme på dine favoritter (inntil tre valg er mulig):

Hvem mener du bør bli Årets bilcrossnavn?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

Enorm interesse for kåringen

Lider du, som mange andre, av bilcross-abstinenser? Trøst deg med at vinterpausen ikke blir lang, fra 3-timersløp i slutten av november til Vinterløp i begynnelsen av februar.

Men likevel: Vi prøver oss på å slå i hjel tiden med tidenes første kåring av «Årets bilcrossnavn». Da Bilcross.no åpnet for forslag før jul, glødet det i innboksen vår.

Det gløder også nå som avstemningen er i gang. I løpet av de første minuttene var hundrevis av stemmer postet, i løpet av de to første døgnene tusenvis.

Vinner heder og ære – og hederlig omtale

Vi vet det kan være vanskelig å velge, så vi tillater hver og en til å stemme på inntil tre favoritter.

Bilcross.no-leserne stemmer frem Årets bilcrossnavn, som vinner heder og ære og presenteres i en større sak på Bilcross.no i løpet av 2018.

Den som har flest stemmer i det vi vipper over til 1. februar 2018 er Årets bilcrossnavn.