Vinterløp på Moa: Påmeldingen er åpnet!

SESONGSTART 2018: Lørdag 3. februar klokka 10.00 går første start i bilcross-sesongen 2018. Noen minutter senere vet vi hvem som vant sesongens første heatseier. Foto: Stian Ormestad.

VINTERLØP: I år som i fjor huser NMK Aurskog Høland sesongåpningen – på vinterføre. – Banen har per dags dato et flott vinterføre, melder arrangørklubben.

Mimre? Se bilder fra Vinterløp på Moa 2017.

Lørdag 3. februar braker 2018-sesongen i gang, og det sørger NMK Aurskog-Høland for – akkurat som i fjor.

VELKOMMEN: Jonas Svendby i NMK Aurskog Høland håper på mange biler til start og massevis av publikum langs banen. Foto: Stian Ormestad.

– Håper mange vil bli med på moroa!

I fjor ble vinterløpet tatt på sparket, i år har datoen vært satt siden slutten av november. Mange slang seg med i fjor, og enda flere bør ha mulighet i år.

Alt lover godt for et skikkelig vinterløp: – Banen har per dags dato et flott vinterføre, så nå håper vi bare det holder seg kaldt, sier Jonas Svendby i NMK Aurskog Høland. 

Løpet kjøres over samme lest som i fjor, tre omganger og finaler. Også dekkreglementet er som i fjor, der rallypigg/ ishjul ikke er tillatt, forteller Jonas til Bilcross.no.

– Gategodkjente piggdekk kan brukes, og antall pigger er fritt – men om det tilføres pigger skal disse ha samme utstikk som de originale, ikke lengre utstikk enn husmorpigg.

Første start i bilcross-sesongen 2018

Direkte link til påmelding finner du her. Første start i 2018-sesongen går på Moa lørdag 3. februar klokka 10.00.

Les mer om Vinterløp.