2017-sesongens beste bilcrossløp – hva mener du?

2017-SESONGEN: En heftig bilcross-sesong er over, og små og store – og slegga – kan ta seg en velfortjent pause. Foto: Stian Ormestad.

MENINGER: En fantastisk 2017-sesong er over, fra Vinterløp i februar, via store sommerløp og tre verdige Landsfinale-vinnere, til Neglespretten i oktober.

ELITERACET: Tidenes første Eliterace på Bjorli ble en suksess fra første start – årets nykommer blant alle storløpene! Jørn R. Grinden (NMK Elverum) gikk av med seieren. Foto: Stian Ormestad.

 

Beste bilcrossløp i 2017 - hva mener du? (opptil fem svar er mulig)

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

Neppe en lang vinterpause

Det har vært en heftig bilcross-sesong, der Bilcross.no har levert små og store bidrag i bilder, video og tekst til aviser i kriker og kroker i inn- og utland.

LANDETS BESTE BILCROSSJENTE: Marte Marthinsen (NMK Larvik). Foto: Linda Flåteteigen.

Sesongen er over med Neglespretten 2017, med unntak av et langløp på planen i november – NMK Grenland planlegger å avslutte sesongen akkurat som de startet – med 3-timersløp.

BILCROSS-MORO: Det er vanskelig å ikke la seg rive med som publikum på bilcross. Foto: Stian Ormestad.

Vinterpausen blir neppe lang, for NMK Aurskog Høland har planer om å starte 2018-sesongen med Vinterløp på nyåret – akkurat som de gjorde i år.

Men det blir, enten man liker det eller ikke, ett par måneders bilcross-pause. Da er det på tide å gjøre opp status for sesongen som ligger bak oss.

25 løp å velge blant

Bilcross.no har nok en gang satt nye leserrekorder i løpet av sommeren, og vi har valgt ut de 25 løpene som har gitt mest trafikk:

Når det gjelder antall sidevisninger topper Landsfinalen på Momarken, der Petter Leirhol (NMK Valdres) var suveren med sin velkjente sorte VW boble.

LANDETS BESTE BILCROSSER: Petter Leirhol (NMK Valdres). Foto: Linda Flåteteigen.

Videre Goldagsløpet på Fuglehaugen, Lothepus som bilcrossdebutant på Bø, tidenes første Eliterace på Bjorli og Landskamp.no på Momarken.

VERSTE VRAK? Rendalspokalen var kanskje løpet som bød på mest dramatikk i 2017-sesongen? Foto: Stian Ormestad.

Når det gjelder de mest sette videoene topper Landsfinalen for damer på Sigdal statistikken. Det tårevåte seiersintervjuet med Marte Marthinsen (NMK Larvik) er sett over 30.000 ganger.

Videre Landsfinalen for junior på Vendkvern, Landsfinalen på Momarken, og Sankthanscrossen på Sigdal, 1. runde i Bilcross.no-cup.

Når det gjelder bilder, har Goldagsløpet og de tre Landsfinalene engasjert mest.

Med så mange heftige løp, kan det være vanskelig å bestemme seg. Derfor er det åpent for å stemme på opptil fem favorittløp!

Sjekk flere videoer fra bilcross, bilder fra bilcross – og lik Bilcross.no på Facebook!

,