Sommerfestivalen er i gang!

LANG OG HARD KAMP: Etter fire dager med 10 omganger og finaler vet vi hvem som kan ta seiersdansen på biltaket i 2017-versjonen av Sommerfestivalen. Foto: Stian Ormestad.

SOMMERFESTIVALEN: Nærmere 200 påmeldte skal slåss gjennom fire bilcrossdager, med første start onsdag morgen og finaler lørdag ettermiddag.

Se bilder fra Sommerfestivalen 2017 – oppdateres!

Les også: Sjekk hvem som skal kjøre Sommerfestivalen!

UTFORDRER: Emil Antonsen (NMK Tønsberg) er både NM- og EM-mester i gokart. Nå saler han om til bilcross og debuterer i Sommerfestivalen – les mer om det her. Foto: Privat.

Sommerfestivalen på Brekka Motorbane i regi av NMK Aremark er sommerens høydepunkt for mange bilcrossfamilier.

Her er det mye kjøring for mor og far – og tante, onkel og kanskje en bestemor eller bestefar, nye kamerater for barna med leker og moro.

10 omganger og finaler

Det kjøres fra klokka 08.30 på morgen til maks klokka 17.00 på kvelden alle dager.

Arrangøren tar sikte på å kjøre tre omganger hver dag onsdag, torsdag og fredag, og en omgang og finaler lørdag, forteller Torbjørn Vestby, leder i NMK Aremark.

Det skal kjøres totalt 10 innledende omganger og finaler.

KLAR FOR SOMMERFESTIVAL: Line Holshagen-Lervik (KNA Drammen) vinner her på Rallebanen. Nå er hun klar for Sommerfestivalen på Brekka etter fire gearkassebytter etter havari på trening lørdagen før løpet. Foto: Stian Ormestad.

Mye skruing for å bli klar til Sommerfestivalen

Allerede torsdag forrige uke var de første gjestene på plass i depotet. Lørdag var det supertrening på banen, som mange feriegjester benyttet seg av. Det førte selvsagt til en del skruing.

FAVORITT: Line Holshagen-Lervik (KNA Drammen) har fått igang bilcrossbilen igjen. Foto: Stian Ormestad.

Line Holshagen-Lervik (KNA Drammen) kommer rett fra seier på Rallebanen til Sommerfestivalen – men startet med gearkassehavari på treningen lørdag.

Fire gearkassebytter senere er hun klar for Sommerfestivalen, rapporterer Line på Facebook – en favoritt i dameklassen, hvis gearkassa holder helt inn!

Sjekk startlister for løpet her

Sjekk tilleggsregler for løpet her

Sjekk live-resultater fra løpet her

Se bilder fra Sommerfestivalen 2017 – oppdateres!

Sjekk all info om løpet på NMK Aremarks nettside

SOMMERFESTIVAL: Norges største bilcrossløp – når det kommer til mest kjøring! Foto: Stian Ormestad.

Bilcross.nos anbefalinger: De beste bilcrossløpene i 2017!