Rendalspokalen renner over med penger: – Vi reduserer fra tre til to napp for å vinne både pokal og penger!

LUKSUSPROBLEM: – Vi skal jo få gitt bort denne haugen med penger og vandrepokalen en gang også, sier Frode Sletten i NMK Rendalen med et smil. Nå er statuttene endret fra tre til to napp for å få Rendalspokalen – og pengene – til odel og eie. Foto: Stian Ormestad.

RENDALSPOKALEN: Pokalen begynner heller å likne på en liten pengebinge. Derfor er alle tidligere vinnere informert om endringen, og nye utfordrere får en kortere vei til både pokal og pengepott.

Se bilder fra Rendalspokalen 2017 – oppdatert!

NMK Rendalen fant på noe lurt i 2011: Rendalspokalen, som fylles med 3.000 kroner per oppgjør – og den første med tre napp vinner både pokalen og alle pengene pokalen er fylt med.

NY VINNER – IGJEN: Magnus Bergsjøbrenden (NMK Gardermoen) imponerte stort i VW boble i årets Rendalspokalen – og ble syvendemann i kampen om både pokal og penger. Foto: Stian Ormestad.

Nye vinnere – hvert eneste år

Nå viser det seg at pokalen kommer til å bli en pengebinge, hvis det skal fortsette som frem til nå: På syv oppgjør har vi fått syv forskjellige vinnere!

– Styret i NMK Rendalen har besluttet og endre litt på statuttene for pokalen. Endringen er at vi går fra tre til to napp. Dette betyr at den første som får to napp i pokalen får denne til odel og eie.

Rendalspokalen vil i 2018 ha en verdi på 24.000 kroner. Det vil være syv kandidater til å vinne den i 2018. Men også helt nye navn kan fortsatt komme med i kampen om pokalen og pengepotten.

– Vi vil fortsette å legge 3.000 kroner i potten for hvert år den går – helt til en har to napp i pokalen og vinner penger og pokal.

Alle tidligere vinnere er informert om dette, før Bilcross.no offentliggjør denne saken.

HEFTIG BILCROSSLØP: Rendalspokalen er blitt et av sesongens høydepunkt på bilcrossbanen – et godt, gammelt bilcrossløp uten alternativspor. Foto: Stian Ormestad.

Følgende har hvert sitt napp i Rendalspokalen:

  • 2017 Magnus Bergsjøbrenden (NMK Gardermoen) VW boble
  • 2016 Lasse Rud (NMK Gardermoen) i Opel Calibra
  • 2015 Steffen Restad Næve (NMK Melhus) i Volvo 745
  • 2014 Ove Brennodden (NMK Engerdal) i Volvo 245
  • 2013: Frank Jevne (NMK Rendalen) i VW Boble
  • 2012: Kjetil Finstad (NMK Elverum) i VW Boble
  • 2011: Arne Nilsen (NMK Hamar)

Les mer om Rendalspokalen 2017: – Hadde aldri drømt om seier!

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Rendalen. Her finner du NMK Rendalens nettside: www.nmk-rendalen.com

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!